Colourpop haul + swatches #2 ♥

Eindelijk is het weer zo ver: ik heb weer producten van Colourpop Cosmetics gekocht. Dit is de tweede keer dat ik producten van Colourpop heb besteld. Toen ik mijn pakketje ontving, was ik net zo enthousiast als de eerste keer! Wil je zien wat ik ditmaal heb gekocht?

DSC09165.JPG

De vorige keer kocht ik vier super shock shadows, één ultra matte lip, één lippie stix en één lippie pencil. Nu heb ik weer vier super shock shadows en één ultra matte lip gekocht en daarbij ook nog een super shock cheek highlighter.

DSC09197

DSC09199

DSC09226.JPG
Boven naar beneden: CorneliousFlutesMittensNillionaire.

De oogschaduwen die ik heb gekocht zijn NillionaireFlutes, Mittens en Cornelious. Ik heb deze oogschaduwen gekozen met uitkijk op de herfst. Ik heb weinig herfstkleuren van goede kwaliteit in mijn make-up stash.

DSC09172.JPG

DSC09174.JPG

DSC09180
Op deze foto is de ulta matte lip nog aan het drogen.

De ultra matte lip die ik had besteld is Donut. Deze droogt matte. Donut is een hele lieve roze kleur. Het doet mij denken aan donuts met roze glazuur en witte hagelslag! Ik kan niet wachten om deze kleur te dragen.

DSC09186

DSC09184

DSC09191.JPG

Ik ben nu al dol op de super shock cheek highlighter in Stole the show, terwijl ik hem nog niet eens op mijn gezicht heb gebruikt. Hij ziet er zo mooi uit en hij matcht heel goed met mijn huidskleur. Ik geloof dat deze highlighter ook heel makkelijk op te bouwen is, waardoor je er natuurlijke looks en overdreven looks mee kan maken. Hij voelt overigens heerlijk aan!

DSC09224.JPG
Links naar rechts: DonutStole the showNillionaireMittensFluteCornelious.

Ik ga zo snel mogelijk met deze nieuwe schatten spelen. Looks en reviews zullen dus al snel volgen!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe Colourpop producten?

Liefs,

Evy

Meer zien en op de hoogte blijven? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

0 gedachtes over “Colourpop haul + swatches #2 ♥”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *