Boozyshop mini haul ♥

Hey!

Na een week hard studeren was ik wel toe aan nieuwe make-up goodies. (Don’t question my logic.) Ik kocht toen een paar kleine spulletjes bij Boozyshop. Ik heb ze afgelopen dinsdag ontvangen, maar kon ze vrijdag pas zien. Ik was in de tussentijd op mijn kamer in Utrecht. Ik kan niet wachten om ermee te spelen! Hier heb ik eerst even wat voorproefjes voor jullie, voordat ik het echte werk laat zien!

DSC07958.JPG

Het eerste item dat ik wil showen is de Brush Cleaner Egg van Boozy Cosmetics. Ik vind het erg lastig om mijn make-up borstels schoon te maken. Ik hoop dat dit hiervoor de oplossing is! Moet een eitje zijn, toch?

DSC07955.JPG

DSC07954.JPG

Het tweede item dat ik laat zien is de Freedom Pro Eye Primer. Hij was heel goedkoop, en ik zocht een alternatief voor de uitverkochte LA Splash ‘Till Midnight Elixer’. Deze had ik nodig om glitters op mijn ogen aan te brengen…

DSC07973.JPG

Ik moest dus wel een alternatieve primer kopen, want ik wilde mijn nieuwe Crystallized Glitter van LA Splash wel kunnen gebruiken! Wat een prachtige verpakking heeft dit product, zeg. Ik ben helemaal verliefd. De naam van deze glitters is Platinum Fizz.

DSC07960

DSC07965

DSC07968

DSC07977

Ik zou me helemaal willen bestrooien met de glitters, maar dat zou zonde zijn. Ben je al benieuwd naar looks? 🙂 Ik ga zo snel mogelijk aan de slag! Eerst even mijn make-up borstels schoonmaken…

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

0 thoughts on “Boozyshop mini haul ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *