Altijd je geliefden bij de hand

Hey!

Laatst vertelde ik over mijn kamer in Utrecht en mijn ervaring tot nu toe. Daarbij vertelde ik  dat ik verwachtte me bang of verdrietig te gaan voelen tegen de tijd dat het doordringt dat ik het huis uit ben. Dat komt omdat ik denk dat ik mijn familie erg ga missen als ik weer eens lang alleen op mijn kamer zal zitten. Ik heb ook al meerdere keren meegemaakt dat ik mijn konijn, Royke, miste. Van GoCustomized.com mocht ik een hoesje ontwerpen voor mijn mobiel, en daar heb ik dan ook “ons Royke” opgezet.

DSC06544

Op GoCustomized.com kun je gemakkelijk een hoesje ontwerpen voor elke soort mobiele telefoon. Je kunt dus ook een Samsung hoesje ontwerpen. Iets wat ik meestal nooit tegenkom. Ik vind het sowieso lastig om hoesjes te vinden voor mijn Samsung Galaxy A5, laat staan leuke hoesjes.

DSC06529

DSC06537

Ik heb op GoCustomized.com ook een hartje op de foto van Royke gezet. Ik vond dat zelf heel leuk, omdat ik zo van Royke hou. Hij is zo’n poepie!

Het hoesje heeft aparte vakjes voor geld, bankpasjes, je ID, of schoolpasjes. Heel handig! Ik neem mijn collegekaart altijd overal mee naartoe. Dan weet ik zeker dat ik hem bij me heb als ik een tentamen moet maken. Ik vergeet namelijk weleens dingen als ik stress heb. #studentlife

Ik ben vooral blij dat ik nu elk moment van de dag naar Royke kan kijken als ik hem mis. Daarbij is zijn schattige kopje ook wel heel humeur-verbeterend. Was daar een woord voor..?

Mocht je een zelf ontworpen hoesje willen voor je mobiel, zal ik GoCustomized.com zeker aanraden. De levering is ongelofelijk snel en het ontwerpen is ontzettend simpel. Je bent binnen een paar seconden klaar! (Tenzij je niet kunt kiezen.)

Wat vind jij van mijn nieuwe telefoonhoesje? En zou je zelf een hoesje willen ontwerpen voor je mobiel, of heb je liever een kant-en-klare? Laat het me weten!

Liefs,

Evy

Meer zien? Join the group via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

0 thoughts on “Altijd je geliefden bij de hand

  1. Ahw, hij is zo leuk geworden! Wat een plaatje is het ook 😀 Nu kan je in ieder geval altijd eventjes naar ‘m kijken. Ik vind hoesjes waar pasjes in kunnen wel fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *