New in: Hugo Boss Woman

Hoi!

Onlangs heb ik een sample van 7,4 ml van Hugo Boss Woman gekregen bij Pour Vous vanwege mijn lidmaatschap bij hen. (Ja, het is nogal veel voor een sample, but I don’t mind.) Het was de bedoeling dat ik kennis ging maken met de nieuwe geur voor vrouwen van Hugo Boss. De geur is bedoeld voor zelfverzekerde en stijlvolle vrouwen. Ik vind dat wel iets voor bloggers dus! Ik laat jullie graag weten wat ik, als (mede-)blogger, ervan vind.De topgeuren in de parfum zijn mandarijn, sinaasappel en mango. Erg fruitige en frisse geuren dus, waar ik erg blij van kan worden. Ik vind dat fruit letterlijk en figuurlijk iets zoets toevoegt. Het doet me denken aan goede, zomerse momenten en lieve mensen. Dat is natuurlijk een heerlijke gedachte om de hele dag bij je te dragen.

De middengeuren zijn vioolwortel en freesia. Hierbij heeft Hugo Boss dus gekozen voor bloemengeuren. Deze geuren zijn weer zoetig, maar de parfum is echt geen overdosis aan zoetheid. Daar ben ik heel blij mee, want dat vind ik netjes en stijlvol. Als de zoete geuren te sterk zijn, denk ik namelijk aan barbiepoppen en daar wil ik niet naar ruiken!

De basisgeuren van het luchtje zijn witte cederextract en sandelhout. Oftewel: Hout van bomen. Deze geuren compenseren met de zoete geurtjes, waardoor deze parfum zo lekker ruikt. 


Opvallend is dat de geuren zijn opgedeeld in fruit-bloemen-hout. Het is een vreemde, maar fantastische combo. Dit geurtje is ideaal voor dagelijks gebruik. Ik vind hem heel degelijk voor werk en school. De kleine versie is daarbij makkelijk mee te nemen. Dat is voor feestjes ook erg handig, wanneer je namelijk een mini-tasje bij hebt. Ik vind hem voor feestjes overigens niet helemaal geschikt, want de geur is niet erg sterk. Op feestjes gebruik ik liever een meer opvallende geur, vanwege de party-stemming en het zweten, maar iedereen denkt daar natuurlijk anders over.

Zou jij deze parfum willen proberen? Laat het me weten!
xxx Evy

0 thoughts on “New in: Hugo Boss Woman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *