H&M Bodyspray ‘Fruity Dream’

Hoi!

In mijn shoplog kon je lezen dat ik eindelijk mijn bodyspray ontvangen heb, nadat hij in de vorige bestelling leeg gelekt was. Ik had gezegd wat meer over deze heerlijke bodyspray te vertellen en dat ga ik nu dus doen!Om even goed te kunnen beschrijven hoe deze bodyspray ruikt, citeer ik even de info van de H&M site:

Fruity Dream heeft een milde, zoete geur van vanille en viooltjes met geuraccenten van sinaasappel en kokos.”
Zonder twijfel moet dat toch lekker ruiken?! Stel je je eens voor dat je de hele dag naar vanille, sinaasappel en kokosnoot kan ruiken… 
De geur doet mij trouwens ook denken aan snoepgoed. Het ruikt heel erg zoet!

De verpakking van de bodyspray vind ik heel verrassend. Het lijkt wel een spray die je kapper gebruikt om je haren nat te krijgen. Je kan het flesje afsluiten, zodat er niet per ongeluk van alles uit komt. Handig!

Het enige nadeel is dat één spray niet sterk te ruiken is. Je komt er dus niet de hele dag mee door. Je zou hem dus echt over je hele lichaam moeten doen als je wil dat anderen het na een uur nog kunnen ruiken.

Dus even een kleine conclusie: Hij ruikt super super lekker, het flesje ziet er leuk uit en is heel handig, maar je moet veel opspuiten voor een langdurig effect.

Wat vind jij van deze bodyspray nu je dit gelezen hebt? Zou jij hem willen kopen?

xxx Evy

0 thoughts on “H&M Bodyspray ‘Fruity Dream’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *