Review Women’s Best sportkleding

Een tijdje terug plaatste ik een review van Gymshark sportkleding. Tot mijn verbazing werd dit erg vaak gelezen! Daarom besloot ik om ook een review van Women’s Best clothing te schrijven. Ik kocht laatst drie kledingstukken bij Women’s Best: twee leggings en een trui.

review women's best sportkleding

Review Women’s Best sportkleding

Ik kocht de power seamless leggings, power seamless cycling shorts en de true mesh cropped hoodie. Ik was in totaal €79,80 euro kwijt. Ik bestelde de broekjes tijdens een enorme kortingsactie waardoor ik goedkoper uitkwam! Hierdoor was het wel erg druk bij Women’s Best, waardoor het pakketje even op zich liet wachten. Plus, na de bezorging kwam ik er pas achter dat een van mijn kledingstukken niet bezorgd zou worden (een topje) en dat ik dit geld terug kreeg. Dat was een beetje teleurstellend. Maar bij mijn tweede bestelling (de trui) gebeurde er niks opvallends.

Women’s Best sportleggings

De sportleggings hebben een prachtige vorm en aansluiting. Ik vind de rode kleur ook ontzettend gaaf. Ze vallen op en zien er mooi uit! De stof is enorm stretchy, dus je kunt er van alles in doen. En doordat ze ook een high waist hebben, zijn dit mijn favoriete leggings voor yoga en krachttraining. De korte broek gebruik ik echter wel het meest tijdens het hardlopen, omdat het lekker koel is om dan een korte broek te dragen.

Squatproof?

Een van de belangrijkste vragen misschien: zijn de leggings squatproof? Het antwoord: nee. Deze rode power seamless leggings zijn niet squatproof. Ik kan een zwart onderbroekje duidelijk zien zitten als je gaat hurken of squatten. Jammer jammer jammer. Dat is opletten!

Women's Best cycling shorts

Women’s Best trui

Ik had deze trui (of ‘hoodie’) besteld, omdat ik iets wilde wat matchte met de leggings. Ook wilde ik wat warmere kleding voor het hardlopen. De trui is vanbinnen lekker zacht, en de kleur komt exact overeen met de leggings. Tijdens het sporten kan de trui wel ontzettend opwarmen. Dus dat is zweeeteeeeen. Maar goed. Dit is in de naderende winter heel fijn!

Women's Best hoodie

Conclusie Women’s Best sportkleding

Overall, ben ik erg tevreden over de sportkleding van Women’s Best. Het zit lekker, het ziet er leuk uit, het is mega stretchy en high-waisted. De enige nadelen zijn de rommelige bezorging tijdens de sale periode, en het feit dat de leggings niet volledig squatproof zijn. Make of this what you will. Ik vind Women’s Best tof! Maar ze zijn niet “women’s best”. Misschien dat een andere kledinglijn het wat beter doet.

Wil je €10 korting op je eerste bestelling bij Women’s Best? Klik dan hier.