Review Killerbody Food Proteine Water

Vorige week heb ik een pakketje ontvangen van Killerbody Food. Hierin zaten twee 6-packs aan “protein water”. Dit Killerbody Proteine Water ondersteunt bij het trainen. Zijn jullie ook zo benieuwd naar de nieuwe Killerbody food producten? In dit artikel lezen jullie mijn persoonlijke ervaring!

Review Killerbody Food Proteine Water

Het proteine water is verkrijgbaar voor €1,95 per flesje in de smaken tropical & orange. Je kan het kopen op www.MKBMshop.com, of in de Jumbo in het schap bij de sportdranken. De drankjes bevatten geen conserveringsmiddel, bevatten geen toegevoegde suikers en hebben een hoog gehalte aan proteine.

Persoonlijk vind ik het chill dat er maar 42 calorieën in elk flesje zitten, en daarbij ook nog eens 10 gram eiwitten. Zo kan ik makkelijk een flesje pakken zonder me zorgen te maken over mijn calorieëndoel, en kan ik gelijk wat eiwitten “meepakken”.

Ik vind de smaken erg lekker. Orange is mijn favoriet! De drank heeft veel weg van een limonade, en toch proef je door de consistentie dat het eiwitten bevat. Ik vind het vooral fijn dat ik, in tegenstelling tot mijn shakes, deze flesjes kant-en-klaar uit de koelkast kan pakken en mee kan nemen naar de sportschool.

Ik betwijfel wel hoeveel de drank ondersteunt bij mijn spiergroei (omdat 10 gram eiwit niet per se veel is). Maar: het is lekker, makkelijk, en past super binnen mijn dagelijkse calorieëndoel en macro’s.

Het proteine water heeft me enorm verrast. Ik raad het aan!