aybl sportkleding ervaring

Review AYBL sportkleding

Eerder plaatste ik al reviews over de sportkleding van Gymshark, en van Women’s Best. Onlangs ben ik bekend geworden met het sportmerk AYBL. Ik heb daar een t-shirt en sportlegging gekocht. In deze blog beschrijf ik mijn ervaring met AYBL!

aybl sportkleding ervaring

Review AYBL sportkleding

Ik kwam voor het eerst in aanraking met AYBL door Facebook en Instagram advertenties. Later bleek een vriendin een legging van AYBL te hebben, en zij was er ontzettend blij mee. Hierdoor besloot ik toch een kijkje te nemen bij de webshop. Ik kocht toen een crop top met logo en de Balance V2 Seamless Leggings (sportlegging).

De bezorging ging aardig snel, het duurde ongeveer een week totdat ik de kleding binnen kreeg. Ik hoefde geen invoer kosten te betalen.

De crop top is ietwat korter dan ik van tevoren dacht: ik ging er vanuit dat het ter hoogte van de high-waist legging eindige, maar in plaats daarvan eindigt het op dezelfde lijn als mijn sportbeha. Dat kan de sportoutfit soms een beetje koud maken.

De sportlegging is wel mijn méga favoriet geworden. Het is zó zacht, stretchy, en het is extreem high-waist. Hij zakt tijdens het sporten (hardlopen en krachttraining) niet naar beneden. Ik was er zó blij mee dat ik nieuwe leggings van AYBL heb bijbesteld. Deze leggings liggen nu bij de douane! Ik kan niet wachten.

review AYBL sportlegging

AYBL sportlegging squatproof?

De sportlegging kan helaas een beetje doorschijnen bij het squatten. Ik probeer hierop te letten met ondergoed en work-out splits. Het doorschijnen is door de donkere kleur van de legging niet heel opvallend. Het kan er nét mee door. Als mijn nieuwe leggings binnen zijn, zal ik hier ook een korte update bij geven!

Conclusie

Mijn AYBL legging is mijn favoriete sportlegging op dit moment. Het zit zo fijn, dat ik er ook wel graag eentje zou willen om in te chillen. 🙂 In de toekomst ga ik geen crop tops meer kopen van AYBL, maar waarschijnlijk wel een van de andere t-shirts en tops.

Als je bestelt via deze link, krijgen wij allebei een tientje korting op een bestelling!