Second Skin Tints van The Body Shop: Mijn Eerlijke Ervaring

Yes, het is weer tijd voor een make-up review! Maar niet zomaar wat make-up, want deze Second Skin Tints (foundation) van The Body Shop werken namelijk ook als verzorgende skin care. Als je me zou vragen om maar één make-up product te kiezen om voor altijd te gebruiken, dan zou het absoluut iets zijn dat alle vakjes aanvinkt, toch? Dus, als je benieuwd bent naar mijn avontuur met deze tinten, blijf dan hangen om mijn gedachten en ervaringen te lezen. Let’s go!

Review The Body Shop Second Skin Tints foundation

Met een selectie van 12 tinten, was ik aangenaam verrast door de ruime keuze die Second Skin biedt. Het is makkelijk om een tint te kiezen dat bij je huidskleur past. Ik heb vier van de twaalf kleuren ontvangen, waarvan ééntje (bijna) was opgepeuzeld door de hond… Dus ik heb het even met drie kleuren moeten doen!

Belangrijk om te vermelden: deze producten zijn mij ter beschikking gesteld door The Body Shop om te testen. Mijn review is gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring.

De drie tinten die ik heb uitgeprobeerd voor deze review.

Mijn ervaring

Omdat ik meerdere tinten heb ontvangen, ben ik creatief aan de slag gegaan en heb ik de lichte en donkere tinten tevens gebruikt om mee te contouren. Ik heb de tints aangebracht met vingers en met een beautyblender. Het aanbrengen gaat erg soepel; je hebt niet veel nodig om je gehele gezicht te dekken.

De foundation voelt licht van textuur, vochtrijk en beschermend. Dit product biedt een subtiele, natuurlijke dekking die je huid doet stralen (het is dus geen matte foundation!). Ik raad het af om de foundation aan te brengen rond de oogcontouren, omdat het daar gemakkelijk in de lijntjes dringt, maar verder klaag ik absoluut niet. Het voelt goed! Persoonlijk vind ik het prettig om er een poedertje overheen te doen om alles te setten en op zijn plek te houden, maar dit is absoluut geen must want de foundation is mooi op zichzelf.

Op deze foto kan je zien dat de foundation een “glow” achterlaat, en dat een paar onzuiverheden zichtbaar blijven alhoewel minder opvallen. Ook de contour is onopvallend en natuurlijk.

Conclusie

Ik ben onder de indruk van Second Skin Tints van De Body Shop. Het biedt niet alleen een natuurlijke, stralende dekking, maar ook een duurzame en huidvriendelijke formule. Het vermogen om je huid te verzorgen terwijl het je een moeiteloze, gezonde uitstraling geeft, maakt dit product een absolute winnaar voor mij. Of je het nu als een snelle enkele stap wilt gebruiken of als basis voor een meer uitgebreide make-up look.

Ik raad zeker aan om Second Skin Tints van De Body Shop een kans te geven. Het is een make-up en huidverzorgingssuperster verpakt in één flesje.