Wishlist: H&M All Black

Hey!

De laatste tijd heb ik een aantal leuke dingen gezien op de webshop van de H&M en het is me ineens opgevallen dat ze allemaal zwart waren! Het leek me daarom wel leuk om mijn ‘wishlist’ met jullie te delen.Wollen hoed €19,99
Deze wollen hoed vind ik ongelofelijk mooi! Hij ziet er goed afgewerkt uit en het glanzende riempje maakt de hoed nog chiquer. Hij lijkt mij perfect voor deze lente en de zomer.. als het nog mooi weer wordt.

Panty met dessin €7,99
Ik vind de panty heel schattig. Ik heb eerder een panty gehad dat iets weg heeft van kousen/stockings en ik kreeg er vaak complimentjes voor. Het stond ook heel leuk onder skaterrokjes, waar ik er duizenden van heb. Deze panty wil ik daarom heel graag hebben! Super cute!


Superstretch broek High Waist €14,99

Ik ben een grote fan van high waisted broeken en ik heb geen zwarte broek meer, vandaar dat deze superstretch high waisted broek een perfecte combi is. Ik vind high waisted broeken ook erg leuk met crop tops en die ga ik vaak dragen als het weer warm is. Deze broek is, als het goed is, al onderweg naar mijn huis! Yay!

5 paar sokken €7,99
Het ziet er misschien saai uit, maar deze sokken zijn heel gaaf om te dragen bij mijn plateauboots. Je ziet het leuke randje er dan bovenuit en dan kun je er een rokje of jurkje boven dragen zonder dat het er vreemd uit ziet met je plateauboots. Ik vind deze sokken daarvoor echt een aanrader! Of ik ze ga aanschaffen weet ik nog niet zeker, want het zijn er ten slotte wel vijf!


H&M heeft echt teveel leuke dingen zoals je ziet, niet alleen zwarte, en dat vindt mijn portemonnee niet zo leuk. Ik kan dus niet kiezen wat ik zou kopen. Welke van de items vind jij het leukst?
xxx Evy

0 thoughts on “Wishlist: H&M All Black

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *