Shoplog: Pull&Bear (& sportspirit!)

Hey!

Maandag heb ik eindelijk mijn bestelling van Pull&Bear ontvangen! Ik heb er met smart op gewacht en ik ben nu helemaal happy. Ik laat jullie dolgraag zien wat ik heb gekocht. Wat dat in gaat houden? Sportspirit en lentekriebels!

Het eerste wat ik laat zien is een kort wit t-shirt met een printje. Ik vind de print ongelofelijk vrolijk en dromerig en dat past wel bij mij. De stof is heerlijk zacht en stretchy en het shirt heeft een ruime pasvorm, dus hij is bij de middel een beetje oversized in de breedte, maar dat vind ik er leuk uitzien. De hals zit best redelijk dicht bij de nek, dus daar moet je wel op letten als je graag veel ruimte over hebt rond de hals bij warm weer.
Het tweede item dat ik wil showen is een lange top met diepe cut-outs aan de zijkanten. Het heeft de tekst ‘funk with me’ erop staan. Ik ben een fan van Funk, dus ik vond deze top wel erg leuk. Hij leek me fijn om in te dansen, maar hij zal ook heel lekker zijn om te dragen wanneer het buiten warm is. Helaas duurt dat nog even… De hals zit ook bij dit item nogal hoog en de stof is dun. Een bandeautop is hier heel leuk onder.

De andere items die ik heb gekocht zijn sportkleding. Ik heb een sporttop/-beha gekocht in het zwart met een cut-out en een fel zee-/mintgroene tekst aan de achterkant. Hij biedt niet veel weerstand, maar ik vind hem wel fijn om te dragen. Hij zit niet te strak voor me. De stof is ook erg stretchy.


Het andere stuk kleding is een sportlegging. Hij is grijs en heeft details aan de zijkanten en op de band bovenaan. Er staat de tekst ‘keep you on the go’ op, net zoals op de sportbeha. Hij lijkt erg smal, maar ik pas hem heel goed, omdat deze legging super stretchy is! Ik heb nog nooit zo’n stretchy legging gedragen.


Ik heb de sportkleding dezelfde dag nog uitgetest tijdens het hardlopen. Ik vind ze heerlijk!

Wat vind jij van mijn nieuwe items?
xxx Evy

0 thoughts on “Shoplog: Pull&Bear (& sportspirit!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *