Shoplog Maastricht: Zara, ICI Paris XL en Wonder Woman

Hoi!

Woensdag ben ik een dagje in Maastricht geweest. Het was een lang ritje om in de auto te zitten, maar het was het waard.

Overal is nu natuurlijk uitverkoop, omdat alle zomeritems uit de winkels moeten om plaats te maken voor herfstcollecties. Je zou het niet denken, maar tussen de zomerkleding zitten vaak dingen die nog aardig geschikt zijn voor de herfst (gelukkig)!
Het eerste wat ik kocht was een t-shirt bij Wonder Woman. 

Ik kocht hem, omdat ik hem er sportief uit vond zien, maar tegelijkertijd ook heel schattig door de bloemen die erop staan. Ik had al een shirt van hetzelfde model in mijn kast liggen en daarvan wist ik dat hij erg comfortabel was. Dat heeft ook invloed gehad op mijn keuze. Hij zit ook werkelijk net zo comfortabel als het shirt dat ik al had.

Vervolgens ging ik naar de ICI Paris XL, omdat ik een tegoedbon had gekregen voor mijn 2-jarig lidmaatschap. Ook daar gaven ze veel korting. Ik kocht een oogschaduw pallet van BE, genaamd Holiday, en lippenstift van Bourjois, Rouge Edition nr. 14. Van deze producten maak ik nog een review!

Bij het kruidvat had ik ook nog lippenstift gekocht. Ik zocht naar een roze-rode kleur. Hij is alleen meer roze dan ik had verwacht. Het is “Blush my lips” nr. 12 van Essence. Hij blijft lang zitten en de kleur is heel sterk.


Het laatste item wat ik in Maastricht kocht, was een soort blouseje van kant. De kleur van het blouseje deed me denken aan de kleur van perziken. Op de foto’s lijkt het iets meer roze. De kraag en het kant spraken me erg aan, vandaar dat ik deze heb gekocht.


Ik ben van plan om het blouseje als een vestje te dragen of ik knoop het helemaal dicht en draag het met een skaterrok.

Wat vind jij van mijn aankopen?
See you soon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *