Shoplog: H&M all black

Hoi!

Het is niet dat ik een slecht humeur had, maar ik werd simpelweg verliefd op een aantal zwarte items die de H&M verkoopt. Ik heb na lang twijfelen de items gekocht en ik ben super blij met die keuze! De items zijn stijlvol, een beetje edgy (dat is wel mijn ding) en perfect voor de zomer.

DSC03547

DSC03552

Het eerste dat ik graag wil laten zien is de zwarte kanten top hierboven. Hij is cropped, dus wat korter en dat vind ik heel leuk bij highwaisted shorts/jeans of skater rokjes. Hij schijnt door, dus ik ben van plan er een bandeau top onder te dragen. Ik heb deze in het felroze en zwart met kant. Zwart zal niet zo opvallend zijn en er perfect bij passen.

DSC03554

DSC03555

DSC03556

DSC03557

Dit grijze shirt bevat leuke zwarte printjes, waardoor ik hem graag wilde hebben. Ik vind dat er namelijk heel vrolijk uitzien! Hij valt een beetje groot, maar dat is lekker comfortabel. De mouwen zijn een stukje omgeslagen en aan de zijkanten is er een kleine split. Dit shirt is heerlijk voor warme dagen waarin je lekker lui wil zijn en je comfortabel wil voelen. Die dagen zullen vast vaak voorkomen…

DSC03559

DSC03561

DSC03564

DSC03565

Dit item vind ik dus écht geweldig! Het is een maxirok met een korte onderrok, zoals je op de foto’s kunt zien. De stof is transparant en dat vind ik zo mooi! Hij heeft nog een lange split aan de zijkanten. (Heel sexy natuurlijk.) De rok sluit mooi aan bij mijn middel door de elastische band. Deze rok is een aanrader voor meiden die er stijlvol, sexy, misschien een beetje edgy zoals ik, en er toch degelijk uit willen zien en dan ook nog willen genieten van de warme zon.

DSC03566

DSC03567

DSC03569

Deze hoed is ook een prachtstuk. Ik vind hem super mooi en het is handig voor bescherming tegen de zon. Het riempje op de hoed geeft iets meer detail en zorgt voor meer elegantie (om het zo maar even te noemen). Helaas mag ik geen hoeden dragen op school en ik denk ook niet dat dat heel handig is. Aan de andere kant… Dit jaar heb ik lekker vroeg vakantie, a.k.a. meer tijd om deze hoed te dragen!

DSC03570

DSC03571

DSC03572

En natuurlijk heb ik nog sokken gekocht. Een 5-pack om precies te zijn. Ik had wel genoeg aan één paar eigenlijk, want ik wilde gewoon een stel zwarte sokken met een leuk kartelrandje om bij mijn plateauboots te dragen.

Dat waren ook gelijk alle items die ik heb aangeschaft! Laat me weten wat je ervan vindt; ik ben in ieder geval heel gelukkig met deze stukken.

xxx Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

0 thoughts on “Shoplog: H&M all black

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *