Shoplog de Paris!

Hey iedereen!

Ik ben weer terug uit Parijs! Ik heb echt een heerlijke week gehad en ik heb alles wel gezien. Natuurlijk kun je als je in Parijs bent geweest niet terug naar huis gaan zonder nieuwe kleding… Ik laat even zien welke items ik weer in mijn kast kan stoppen!

Ik vind de Forever 21 echt geweldig en daar heb ik dan ook twee kledingstukken gekocht. Omdat ik verwacht dat het heel koud gaat worden in de winter, heb ik een lekkere dikke trui gekocht met een soort kabelmotief.

Bij de Forever 21 heb ik ook een überschattig grijs rokje gekocht. Hij is erg zacht en ik kon hem daarom niet laten liggen… Daarbij ben ik dol op dit soort rokjes.

Vervolgens ben ik bij de Claire’s geweest. De sieraden vielen me deze keer erg tegen. Wel kwam ik een geweldig leuk hoedje tegen! Ik hoor veel dat hoedjes me leuk staan, dus ik dacht ‘why not?’. Hij is zwart en heeft een nep leren bandje eromheen.

Ik ben ook nog bij de Jennyfer langs geweest. Ik heb nog nooit eerder iets gekocht bij deze winkel en hij blijkt toch erg in mijn smaak te vallen. Ik heb een trui met korte mouwen gekocht met de tekst ‘awesome’ erop.


Dat waren dan mijn aankoopjes! Wat vind jij ervan?

xxx Evy

0 thoughts on “Shoplog de Paris!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *