OOTD: Hoedje & plateauboots!

Hey!

Blijkbaar weten veel fashionista’s niet helemaal hoe ze plateauboots kunnen dragen en om een beetje te helpen heb ik weer een outfit met plateauboots gemaakt. In Parijs heb ik een schattig hoedje gekocht en die moest ik dan ook even dragen!

Mijn truitje is van Jennyfer en mijn broek is van de Primark. Ze zijn beiden grijs, maar als combi passen ze alsnog prima bij elkaar. Beiden zijn ze heel comfortabel en ik vind dat best belangrijk.


Mijn mooie plateauboots zijn van de H&M. Je kunt ze op allerlei manieren stijlen en dat vind ik heel fijn, maar je moet net even weten hoe je ze dan precies kunt stijlen. Een donkere skinny jeans of een highwaisted broek vind ik top samen met deze schoenen. Wat je dan erbij draagt kan van alles zijn en vandaag is dat bij mij een ‘awesome’ trui.

Ik had nog even deze armband van Bijou Brigitte toegevoegd aan mijn outfit om de look niet té donker te maken. Hij heeft zilveren microglitters die in het licht prachtig glinsteren.

Mijn hoedje kon ik niet weglaten bij deze outfit, want ik ben er helemaal verliefd op! Ik heb nooit eerder zo’n zwart hoedje gekocht en het is toch wel heel erg cute. Ik heb al veel complimentjes gehad en dat maakt het natuurlijk nog leuker om hem te dragen.


Dat was dan mijn outfit! Ik hoor graag hoe jullie erover denken. Ik wens jullie allemaal nog een fijne dag!

xxx Evy

0 thoughts on “OOTD: Hoedje & plateauboots!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *