oufit floral jeans topshop

OOTD: Floral jeans and laughter

Wauwie, wat is het lang geleden dat ik een outfit liet zien op mijn blog! En stiekem heb ik het ook ontzettend gemist. Outfit foto’s kosten mij meer moeite dan productfoto’s, waardoor ik minder vaak fashion gerelateerde dan makeup gerelateerde artikelen schrijf. Nu kocht ik bij Zalando prachtige floral jeans van Topshop en ik kon het niet laten om hier foto’s van te maken. Het was het waard! Kom je kijken naar mijn blije kiekjes?

outfit floral jeans

oufit floral jeans

oufit floral jeans

oufit floral jeans
Floral jeans: Topshop – Top: Pull&Bear – Earrings: Pull&Bear – Shoes: Van Haren/Graceland

Floral jeans

De floral jeans zijn van het merk Topshop. Ik vind dat Topshop heel veel leuke kleding verkoopt, maar het is wel in de medium price range. Niet al te goedkoop, soms tegen de dure kant. Voor deze broek heb ik het wel over: het bloemenpatroon is prachtig! Wil jij deze lente helemaal bij zijn? Haal floral jeans!

oufit floral jeans topshop

oufit floral jeans topshop

oufit floral jeans topshop

Blije kiekjes

Mijn vriend maakte de foto’s ditmaal, en dat betekent dat ik regelmatig in de lach schoot tijdens het maken van de foto’s. Wat een grapjas af en toe. 😉 Dat maakt alles toch wel een stuk leuker! De foto’s waarop ik het hardst lach zijn uiteindelijk ook de leukste foto’s geworden, ondanks dat de jeans er niet op staan.

floral jeans outfit

floral jeans outfit

floral jeans outfit
“Happiness blooms from within”

Voor de makeup liefhebbers: op mijn lippen draag ik het lippotlood Brink van Colourpop Cosmetics en de satin lipstick in Brave van MAC Cosmetics. De eyeliner van LA Splash cosmetics kon niet ontbreken bij deze outfit, maar die is helaas niet zo goed te zien.

floral jeans outfit

Ik vond het leuk om weer eens een outfit te laten zien op mijn blog. Fashion vind ik erg leuk en ik ben altijd een beetje jaloers op de prachtige outfit foto’s van andere bloggers. Ooit worden mijn foto’s net zo mooi! Een mens mag dromen, toch? 😉

Wat vinden jullie van floral jeans?

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter
Facebook

9 thoughts on “OOTD: Floral jeans and laughter

  1. Outfitposts zijn altijd leuk om naar te kijken, zo kun je weer ideetjes op doen :). Zo’n Floral jeans heb ik zelf nog niet, maar ik heb laatst ook een hele leuke bij Costes gezien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *