OOTD: één met de natuur!

Hallo mensen!


Laatst ben ik weer eens de natuur in mijn stadje Zaltbommel in gegaan om eens wat foto’s van mijn outfit te maken. Super leuk! Een “fotoshoot” met een vriendin doen is echt een aanrader! 
Zoek even een mooi plekje op in je buurt, trek je favoriete truitje, vest, schoenen, etc. aan, vraag een vriendin of ze mee wil doen en je krijgt de leukste foto’s! (En dan niet vergeten om soms wat gekke foto’s te maken of om te lachen om mislukte foto’s, want dat maakt zo’n fotoshoot natuurlijk zo leuk.)

Ik droeg een rokje, t-shirt, vest en panty van de H&M en mijn schoenen waren van Van Haren.
Misschien een beetje slecht van me om een hele H&M outfit te hebben, maar ik ben er gewoon zo dol op!
De panty paste goed bij mijn vest, omdat zij beiden leuke strepen hebben. Ondanks dat het vest er nogal dun uitziet: Het houdt je wel warm! En dat is natuurlijk super handig in de herfst.

Ik ben verliefd op het patroon van deze panty! Door het patroon gaat deze panty heel leuk samen met effen jurkjes en rokjes. De panty brengt wat leven in je outfit!Deze outfit kan natuurlijk ook zonder vest. Altijd handig als je het bijvoorbeeld warm krijgt doordat je naar het bos moet fietsen..!
Zonder het vest valt het t-shirt meer op. Op het t-shirt staan fel oranje figuren. Ik heb de laatste tijd een grote liefde ontwikkeld voor oranje tinten. Oranje tinten staan ook goed bij gouden sieraden.. Waar ik dus ook een grote liefde voor heb ontwikkeld..

Mijn stijl is een beetje anders dan die van de meesten, maar uniek zijn is een positief punt. Zou het leven niet saai zijn als iedereen altijd dezelfde kleding droeg?
Maak het leven leuk door anders te zijn en te doen en dragen wat je zelf wil!

Ik hoop dat jullie wat hebben geleerd van deze hééééééle wijze levensles.

&See you soon!

0 thoughts on “OOTD: één met de natuur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *