Ted Baker tas

New Years’ Eve Accessories ’16

Gisteren kwam mijn Ted Baker designer handtas eindelijk binnen! Gelukkig net op tijd voor oudjaarsdag, waar ik hem voor had gekocht. Deze roségouden handtas past perfect bij mijn andere accessoires voor New Year’s Eve, dus deze combinatie was wel een artikeltje waard! Het laatste artikel van 2016 om precies te zijn! Kom je kijken naar mijn nieuwe handtas?

Ted Baker tas

De accessoires die ik heb uitgekozen voor New Year’s Eve zijn de mooie Sher panty van Conte en de armband van the Rubz met roségouden schakels. Deze items heb ik gekregen van Traingle PR. Ik wil daarnaast graag mijn roségouden armbanden van My Jewellery en mijn nieuwe oorbellen van de Six dragen.

De Ted Baker handtas heb ik aangeschaft bij de Bijenkorf. Het was even spannend om daarvan te bestellen, omdat ik daar nog geen ervaring mee had. De tas is gelukkig in goede staat en op tijd bezorgd! Die ervaring kan ik meenemen naar mijn volgende bestellingen.

Ik heb de handtas gekozen, omdat de kleur, de strik en het materiaal mij erg aansprak. Ik had de tassen van Ted Baker ook al eerder gezien op het internet, dus ik ging er gewoon voor! Ik heb er geen spijt van.

Ted Baker tas

Ted Baker tas

De tas heeft de merknaam aan de voor- en achterkant van de tas staan in transparante letters. Je kan hiermee door de tas heen kijken. Aan de zijkanten staan op dezelfde manier namen van grote hoofdsteden en de zin ‘No Ordinary Designer Bag‘. Ik vind dit een leuke touch. Op de strik met glitters (yay glitter!) staat een T gedrukt. De patronen aan de bovenste randen zijn open gaten en de tas heeft een gesloten zakje met rits aan de binnenkant.

Ted BakerTed Baker

Ted Baker tas

De tas wordt hét statement piece van mijn outfit en moet net zo gaan knallen als het vuurwerk. Denk jij dat dat gaat lukken? 😉 Ik heb er wel vertrouwen in, want ik vind de tas is zó ongelofelijk uniek! Daar ga ik waarschijnlijk vanzelf van stralen.

Ted Baker tas

Hopelijk heb ik jullie net zo enthousiast gekregen over mijn accessoires als ik ben, zodat ik de laatste dag van het jaar nog een stukje leuker heb kunnen maken. Ik wens jullie bij deze een hele fijne jaarwisseling en een gelukkig 2017. Bedankt voor het lezen en tot volgend jaar!

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

7 thoughts on “New Years’ Eve Accessories ’16

  1. Mooi! Wat heerlijk hé, om een mooie tas voor jezelf te kopen.. Ik was ook al bekend met de Rubz armbanden, vind ze onwijs mooi! Zullen goed staan bij je outfit:-) Fijne avond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *