New in: vanHaren/Graceland sandalettes

Hey!

Laatst kocht ik in Maastricht een paar nieuwe schoenen bij vanHaren. Ze zijn van het merk Graceland en ze zijn daarom ook niet te duur. Daarnaast zijn ze hoog, zomers, en typisch ik.

DSC08537.JPG

De schoenen zijn sandalettes met vetersluiting. Ze hebben een open tenen en open hielen. Met dit warme weer is dat super fijn!

DSC08540

DSC08545.JPG

De schoenen hebben een smalle plateauzool met spleten. Er zitten ook sterren in de zool. Het rubber zorgt ervoor dat lopen comfortabel is. Ook de vetersluiting maakt het lopen in deze schoenen makkelijker: ze zitten erg stevig vast.

DSC08541

DSC08543

De schoenen hebben een onopvallend slangenpatroon met schaafplekken. Dat maakt de schoenen nog iets specialer.

DSC08547

DSC08546

Ik ben helemaal verliefd op deze schoenen. Ze passen volledig bij mijn stijl en passen overal bij. Je kan ze bijvoorbeeld goed dragen bij denim jeans en midi rokken.

Ik had graag een linkje naar de schoenen in dit artikel gezet, maar ik kan ze helaas niet vinden op de website van vanHaren! Wellicht zijn ze nog te koop in de winkel. Ze kostten ongeveer dertig euro.

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

0 thoughts on “New in: vanHaren/Graceland sandalettes

  1. Jaa ik zag de foto en vond ze al goed bij je passen! Ze zijn echt heel nice 😀 dat printje is ook een coole toevoeging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *