Let’s talk about some webshops

Hoi mensen!

Vandaag wil ik het hebben over een paar webshops waar ik graag kleding bekijk of koop.

Ik begin met de mooie schoenen van shoeshop.nu.
De laatste tijd ben ik meer into schoenen met veters. Op shoeshop.nu zijn alle schoenen uitgekozen door speciale “Shoewatchers”. Zij checken dus bijvoorbeeld welke open schoenen je in huis moet hebben de komende tijd. 

De laatste tijd ben ik ook verliefd op de site van Forever 21. Ik hoorde dit jaar steeds meer van Forever 21. Vooral op instagram zag ik dat veel meiden hun kleding online zetten met de officiële tag (#F21xMe). Ik ben toen uiteindelijk tot de beslissing gekomen de site te checken. Ik heb toen gelijk een cut-out shirt besteld (zie foto hieronder) en hij was binnen een paar dagen thuis bezorgd! Ook in Amsterdam ben ik in de winkel zelf geweest en ben ik flink geslaagd. Ik heb nog een shoplog en review erover geplaatst!

Verder koop ik heel vaak kleding via de site van H&M. De laatste tijd koop ik er minder kleding, omdat de leukste items vaak al uitverkocht zijn of het duurt eeuwen voordat het geleverd kan worden. Ik vind het ook niet leuk om te zien dat kleding die ik gekocht heb een week later in de SALE-rubriek staan.
Ik koop het liefst van het divided-concept. De kleding van dat concept vind ik erg modern, fleurig, stoer, vintage… Een beetje van alles en toch een beetje anders. Daar hou ik wel van.
De divided zomerlijn bestaat vooral uit fleurige jurkjes, oversized t-shirts en highwaist broekjes. Die items heb ik op het moment allemaal in huis! Jep, ik ben shopverslaafd.


Een site waar ik altijd vol verlangen naar kan staren is sammydress.com. De kleding is grotendeels in een koreaanse/japanse stijl, maar ook deels westers. Precies zoals ik net zei dat ik het wil hebben: Een beetje van alles en toch een beetje anders.
Kleding op deze site is heel goedkoop, maar het laten bezorgen kan duur zijn, tenzij je filtert op “Free Shipping”. Bijna elke dag heeft de site weer nieuwe dingen en daarom check ik deze site ook heel vaak. Ik zie er veel leuke dingen, maar ik heb er nog nooit iets gekocht. Ik ben zeker van plan het ooit te doen, maar dan wil ik eerst uitvogelen hoe betrouwbaar het is en of ik het kan betalen zonder PayPal te gebruiken. Ik vind PayPal namelijk een heel ingewikkeld systeem en ik zou liever iets anders gebruiken voor online winkelen.

Heel af en toe kijk ik nog weleens op nastygal. Het is niet zo nasty als je zou denken bij de naam! Deze site is een beetje duur, maar items in de SALE zijn prima te betalen. Ook van deze site heb ik nog nooit iets gekocht, maar ik zou het heel graag willen! Vooral de accessoires vind ik geweldig op deze site.

MinkPink The Seeker RomperUh Huh Honey Lace Skirt
UNIF Slitz Cutoff ShortsCut Class Top
Dusty Rose ShadesAtlantis Handpiece
Mochten jullie nog leuke webshops in gedachten hebben, laat het me dan weten!

See you soon!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *