Klaar voor Koningsdag!

Hey!

Ik ben donderdag weer thuis gekomen van Lanzarote. Ik heb een heerlijke tijd gehad. Een week lang hoefde ik nergens aan te denken! Omdat ik nu thuis ben, heb ik mijn agenda weer eens goed doorgespit: Nieuw rooster, feestjes, evenementen, en Koningsdag! Ik vier dit jaar Koningsnacht in Utrecht en ik wil er dan wel leuk uit zien. Gelukkig heb ik mooie accessoires mogen ontvangen van HupHollandHip!

DSC07752.JPG

DSC07756.JPG

Ik kreeg twee armbandjes, een ring en een paar oorbellen. Ze zien er allen super vrolijk uit! De leren Holland armband en de oorbellen zijn mijn favorieten uit het setje. Bij HupHollandHip kun je deze en andere leuke Koningsdag accessoires vinden.

DSC07758.JPG

DSC07760

DSC07765.JPG

Ik vind de accessoires erg uniek. De ring vind ik het meest bijzonder: Hij is van kralen en elastiek gemaakt. Dat zit overigens heel fijn!

DSC07766

DSC07767

Er is voor iedereen wel wat wils, aangezien HupHollandHip accessoires van verschillende stijlen verkoopt. Sommige accessoires zijn ‘ibiza-style’ en andere accessoires zijn weer heel feestelijk. Voor mannen zijn er speciale overhemden te koop van het merk ShirtsofHolland. Deze hebben ook een oranje-thema voor Koningsdag!

Ben jij al klaar voor Koningsdag?

Liefs,

Evy

Je kunt me volgen via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

0 thoughts on “Klaar voor Koningsdag!

    1. Ik heb gelukkig een leuk neon oranje hemd gekocht ooit 🙂 Ik draag hem regelmatig. Perfect voor koningsdag. Als je niks hebt, kan je makkelijk een wit shirt aan doen met wat oranje accessoires erbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *