Ik ga naar Lanzarote en ik neem mee…

Hey!

Aankomende donderdag ga ik op vakantie naar Lanzarote. Ik ben nog nooit op de Canarische Eilanden geweest, dus ik vind het mega spannend (naast mijn vliegangst)! Ik ben erg benieuwd naar wat er allemaal te zien en te doen is. Ik moet in ieder geval wel passende spullen meenemen!

Hunkemöller bikini

DSC07131.JPG

Ten eerste zal ik mijn nieuwe Hunkemöller bikini meenemen. Het is een colourblock bikini met neon oranje en roze, omlijnd door zwart. De weervoorspellingen voor Lanzarote zijn tot zover erg goed. Laat mij maar lekker bruinen op het strand!

Forever 21 Bralette met madeliefjes

DSC07283

Deze bralette van Forever 21 is mijn eerste bralette. Ze zien er heel leuk uit onder doorschijnende tops of sloppy truien. Ik vind dat zelf heel leuk om te dragen bij warm weer. Vooral de madeliefjes maken me zo vrolijk!

Forever 21 tas

DSC07285.JPG

Ik heb deze tas van Forever 21 ondertussen al jaren, maar ik zal hem altijd meenemen als op stap ga of op vakantie. Hij is erg praktisch: niet te groot, niet te klein, makkelijk draagbaar en stijlvol.

NYX soft matte lipcream San Paulo

DSC06181

Ik ben stapelverliefd op mijn soft matte lipcream van NYX in de kleur San Paulo. Hij is zomers en valt op. Als ik niet weet welke lipstick te dragen, pak ik deze er al gauw bij. Hij voelt erg comfortabel en heeft een matte finish.

Naast de NYX soft matte lipcream heb ik nog meer make-up producten die ik mee zal nemen naar Lanzarote. Een aantal voorbeelden zijn de HEMA EYEliner, de Kiko Milano Eyebrow Marker en de Colourpop Cosmetics Ultra Matte Lip in ‘Tulle’.

Maxi-dresses

DSC03559

Vorig jaar had ik een grijze maxi jurk gekocht van Only. Ik had al een lichtroze maxi jurk. Ik vind ze erg lekker zitten en daarnaast ook nog heel mooi. Mocht het in de avonden wat frisser zijn, kan ik deze jurken goed gebruiken! Ook mijn zwarte midi-rok zal ik niet vergeten.

DSC07134.JPG

Dat waren zoal de dingen waar ik het eerst aan dacht. Ik wil heel graag mijn nieuwe bikini proberen! Wat kan jij beslist niet missen als je op vakantie gaat?

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

0 thoughts on “Ik ga naar Lanzarote en ik neem mee…

  1. Neem mij mee! Moet je wel bijbetalen voor je koffer 🙁 nee, grapje. Zo gaaf dat je daar heen gaat 😀 Die bikini is echt gaaf! Maxi dress op vakantie, heerlijk. Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *