Hoe stijl ik een witte blazer?

Hey people!

Laatst heb ik een witte blazer met kleine cut-outs ontvangen van de Forever 21. Ik vind hem erg mooi, maar ik kwam er eerst niet uit hoe ik hem op een ‘casual’-manier kon dragen. Ik heb na een tijdje nadenken toch uitgevonden hoe ik hem kan stijlen en ik wil dat graag met jullie delen. ๐Ÿ™‚Zoals je kunt zien draag ik onder mijn blazer mijn witte vintage-achtige top met een veren-print. De top wijkt licht af van de spierwitte kleur van mijn blazer, waardoor ze prima samengaan. De veren geven iets meer kleur aan de bovenkant van mijn outfit, maar omdat het pastelkleuren zijn, zijn ze niet het punt waar de meeste aandacht ligt. Dat is ook de bedoeling, namelijk! Deze outfit draait om de blazer.

Ik draag een highwaisted denim washed jeans van de H&M, zodat mijn blazer lager eindigt dan mijn top. Ik vind dat dat een mooi effect geeft. Dit legt ook nog meer nadruk op de blazer, omdat de kleuren van de broek en de blazer elkaar versterken. Ik draag weer mijn Puma classics bij deze look.


Ik draag kleine gouden accessoires bij de blazer. Ik draag hier een choker en een ring van de Forever 21 bij. Ik vind subtiele kettinkjes erg leuk bij een outfit die al heel veel aandacht vraagt. De gouden choker vind ik zo’n subtiel kettinkje. Het voordeel van de choker is, is dat hij niet over de top heen valt, wat andere kettinkjes wel zouden doen.

De ring bestaat uit twee ringen die verbonden worden met een staafje. Het staafje heeft kleine glittersteentjes. Ik vind deze ring erg leuk en hij matcht tenslotte met de choker.

Wat vinden jullie van witte blazers? En hoe zouden jullie die stijlen?
xxx Evy

0 thoughts on “Hoe stijl ik een witte blazer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *