glitter boobs the gypsy shrine

Festival trend: Glitter boobs & glitter bootays!

Onder andere de Cosmopolitan had het al gespot: dé festival trend van het komende seizoen! Je had het al aan de titel gezien, natuurlijk. Ik heb het over glitter boobs (… en glitter bootays)! Waar komt deze trend vandaan? Is het aan te raden om mee te doen aan deze trend? En hoe kan je deze trend op je eigen manier vormgeven? Alles hierover en meer lees je in dit artikel!

Waar komen de glitter boobs vandaan?

Je ziet het in de foto’s hierboven: de glitter boobs zijn onweerstaanbaar mooi! The Gypsy Shrine is het magische brein hierachter en blijkt al een tijd op festivals en events te komen om bezoekers te bedolven onder prachtige glitters en stenen. Ze verkopen deze losse glitters en stenen ook op hun website.

Ik kwam erachter dat het ‘een ding’ was, nadat Sophie Hannah Richardson (social influencer) tweette dat ze met The Gypsy Shrine ging samenwerken. Ik bewonderde Sophie al een tijdje, doordat zij zo creatief was met glitter. Sophie had zelfs een glitter tits tutorial gemaakt!

Naast glitter boobs zijn er ook glitter bootaysThe Gypsy Shrine kan ze als geen ander maken. Kijk zelf maar eens:

Door al deze mooie plaatjes verbaast het me niks dat trendspotters hier helemaal enthousiast over worden! Als je wil opvallen tijdens het komende festivalseizoen, ga dan voor glitter!

Is het makkelijk en comfortabel?

Deze vraag kan ik niet in één zin uitwerken, want er komt stiekem best veel informatie bij kijken. Toch probeer ik hier een compleet antwoord op te geven. We hopen toch allemaal dat we mooi kunnen zijn zonder ‘pijn’ te lijden?

Glitter kopen

The Gypsy Shrine verzendt glitter en stenen vanuit Groot-Brittannië. Momenteel zijn daar nog geen invoerrechten voor. Verzending naar Nederland kost hierdoor in totaal 4 pond, dat is afgerond ongeveer €4,70. De glitter is al verkrijgbaar vanaf 5 pond (ongeveer €5,85), dus voor weinig geld kan jij er straks al ultra glam uitzien!

Aanbrengen

De stenen van The Gypsy Shrine zijn zelfklevend, de glitters niet. De glitters kun je aanbrengen met haarlak, haargel, wax, wimperlijm, cosmetische glitterlijm en noem maar op. Zolang het maar veilig is voor de huid (en haar) zou je het kunnen gebruiken. Met een kwast kun je alle producten aanbrengen. Je kan het ‘setten’ met haarlak of makeup setting spray, zodat de glitter er minder snel af valt. Houd wel in de gaten dat je geen allergische reactie krijgt!

The Gypsy Shrine maakt ook haar eigen tutorials op Youtube, mocht je willen zien hoe zij het aanbrengen.

Comfortabel?

Ik kan helaas nergens op het world wide web vinden hoe het voelt om glitters en stenen op je borsten of kont te hebben. De modellen en festivalgangers die het hebben geprobeerd keken echter wel heel blij. Dan zal het wel goed zitten, toch? Ik denk dat er maar één manier is om hier achter te komen en dat is om het zelf te proberen!

Hoe haal je het eraf?

Als het goed is, moet je de glitter gemakkelijk van je lichaam af kunnen spoelen. Ik kan me wel goed voorstellen dat het afhankelijk is van de producten die je hebt gebruikt en dat er glitters zullen blijven hangen. Dan zou je er meer moeite voor moeten doen! Hebben we dat ervoor over..?

Op je eigen manier

Ik begrijp het best als je het te bloot vind. Ik zou me ook niet geheel op mijn gemak voelen met enkel glitter op mijn bovenlijf. Er zijn gelukkig manieren om alsnog te kunnen shinen op een festival zonder jezelf teveel bloot te geven. De glitter kan je namelijk makkelijk aanbrengen op je gezicht, armen en benen. Ik vind het er persoonlijk ook heel leuk uitzien om het in het haar te doen! (Of waarom niet alles tegelijk?)

Doen?

Ik twijfel niet om het komende festivalseizoen los te gaan met glitter! In mijn haar? Yeah! Gezicht? Yes! Borsten..? Uhm, ik wacht liever nog even met de glitter boobs. In de tussentijd kan ik het wel proberen aan te brengen op mijn decolleté om te kijken of ik dat leuk vind. Mocht ik uiteindelijk toch voor glitter boobs of glitter bootays gaan, zullen jullie het vast wel tegenkomen op mijn blog en/of social media kanalen.

Wat vinden jullie van deze festivaltrend?

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter
Facebook

Een gedachte over “Festival trend: Glitter boobs & glitter bootays!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *