Eerste indruk: Orange Is the New Black (Netflix)

Hey!

Zondag heb ik me toch eindelijk overgegeven aan de Orange Is the New Black – hype. Er kwamen wéér nieuwe afleveringen op Netflix, dus ik voelde me bijna gedwongen om de serie te proberen. Ik had niets te doen zondag, dus ik ben gelijk gaan binge-watchen. Zie hier… Mijn eerste indruk van oitnb!

DSC08294b.jpg

Oké, ik ben pas bij aflevering 4, dus neem het me niet kwalijk als ik iets raars zeg! Tot zover vind ik de serie erg leuk. Allerlei emoties komen voorbij in deze serie. Ik kan me nog niet zo goed inleven in deze emoties, omdat ze niet zo heftig zijn. Maar ze zijn er wel!

Sommige series houden zich vast aan een paar emoties, maar deze serie heeft ze allemaal. Ik heb romantiek voorbij zien komen, verdriet, boosheid, blijheid… Het meest opvallende: Awkwardness! Jeetje, wat vind ik sommige stukjes toch CRINGY! Een vreemdeling pakt je hand vast tussen je benen? Mensen kijken je aan terwijl ze met hun eigen “business” bezig zijn? WAT?! Ik vind deze scènes zo akelig!

Enigszins zijn die akelige scènes ook wel grappig… Achteraf. Wordt dit beter of blijf ik  me zo akelig voelen tijdens deze scènes? Of is dit puur mijn persoonlijkheid? Tot zover kan ik wel leven met die awkward/cringy scènes, maar ik hoop oprecht dat het uiteindelijk minder akelig gaat voelen. Ik zal ongeacht blijven kijken!

De serie is verder erg lichthartig en daarom is het zo fijn om het te binge-watchen. Sommige scènes spreken mij wel wat meer aan en daar sta ik dan even bij stil. (Niet letterlijk stilstaan, want ik ren juist door het huis heen om iedereen te vertellen wat er is gebeurd.) Dat is toch wel een goed teken!

Mijn conclusie: Deze serie heeft van alles wat. Je kan er makkelijk doorheen komen, maar soms heb je er wat meer gevoel (zoals akeligheid) bij. Deze gevoelens zijn alsnog niet erg heftig. Over het algemeen is de serie leuk om te kijken.

Kijk jij Orange Is the New Black? Wat vind jij ervan? (Vertel niet té veel! Ik wil geen spoilers!)

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

0 thoughts on “Eerste indruk: Orange Is the New Black (Netflix)

  1. Kan niets anders zeggen dan dat het echt een leuke serie is. Heb moeten wachten op seizoen4 want die kwam 17 juni uit. Ben hem alleen nog niet aan het kijken omdat ik nu nog in een andere serie zit.
    Wie wat bewaard heeft wat. 😉
    Veel plezier met kijken.

  2. Leuk om te lezen. In het begin toen ik het net begon met kijken vond ik het helemaal niks. Toen vond ik het zoals je al zegt best cringy zo nu en dan. Toen ben ik ook een tijdje gestopt met kijken. Maar hoe verder je komt in het seizoen hoe leuker het wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *