Food DIY: Gezonde zoete snack

Hey!

Het kan zijn dat je gezonde snacks, zoals tomaatjes en wortel, niet lekker vindt, maar dat kan anders! Ik ga je overtuigen dat je van gezonde snacks kan genieten met een kort en simpel recept… Ik heb vandaag wat lekkers gemaakt met fruit en het is heerlijk (gezond).


Wat heb je nodig?
– 1 Appel
– Een hand vol rozijnen
– Kaneel

Wat doe je?
Schil de appel en snij hem in stukjes van ongeveer 2 bij 1 centimeter. Doe de stukjes in een kommetje of schaaltje waar het goed in past en waar je vervolgens uit wil gaan eten.

Nu pak je de rozijntjes erbij en die gooi je op de stukjes appel. Je mag zoveel rozijntjes toevoegen als je wil, maar onthoud dat ze veel energie bevatten. Ik doe er dus een handje vol in.

Vervolgens doe je kaneel over de appels en rozijnen. Probeer de ingrediënten een beetje door elkaar te mixen door middel van een vorkje of lepeltje. Dan zitten de kaneel en rozijnen namelijk overal tussen de appel en dat is het lekkerst. Een hap vol kaneel wil je natuurlijk niet in je mond hebben!


Nu is je gezonde tussendoortje klaar om te eten uit het schaaltje! De smaak doet mij erg denken aan appeltaart, maar het is veel gezonder en frisser.

Ik hoop dat jullie van dit gerechtje gaan genieten en laat het me weten als je graag meer kleine recepten wil zien op mijn blog!
xxx Evy

0 thoughts on “Food DIY: Gezonde zoete snack

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *