posters

De leukste accessoires voor je make-up tafel

Heb jij een make-up tafel en ben je er nog niet helemaal uit wat voor accessoires je erbij wil zetten? Dan heb ik hier een aantal tips voor je! Van sierspullen tot leuke handigheidjes; na het lezen van dit artikel zit je bomvol inspiratie!

Kussens en kleedjes

De kans is groot dat je heel veel tijd besteed bij je make-up tafel, dus je moet wel comfortabel kunnen zitten. Met een paar kussens of kleedjes zit je lekker en ziet je tafel er al leuker uit. Neem bijvoorbeeld dit grafische kussen van Esprit of dit kleed van de Ikea. Het kleed staat natuurlijk ook erg leuk onder een krukje.

kussens en kleedjes

Schaaltjes

Je kan al je beautyblenders en foundation wegstoppen in lades, of je stelt ze tentoon op een mooie schaal. Mr. Kate (bekend van YouTube) heeft bijvoorbeeld in één van haar video’s een glazen taartschaal gebruikt om foundations op te plaatsen. Mocht je niet zo handig zijn met glas, is deze platte schaal ook een mooie decoratie. Plus, hij matcht met de populaire kwastenpotjes! Ikea got you, babe.

schalen

Op ieder potje past een deksel

Geloof me of niet, maar je wil sowieso watjes op je make-up tafel hebben. Boy oh boy, heb ik veel heen en weer moeten rennen naar de badkamer en terug toen ik dit nog niet had. Je zou ze in dit versierde potje kunnen doen in plaats van zo’n veelgebruikt plastic ding. Daar wordt je tafel veel leuker op.

pot

Posters

Posters kunnen je make-up tafel zoveel opvrolijken! Bij Desenio zijn een aantal posters te koop met beauty motieven. Ook de grafische posters van deze website zijn heel vet om je muren wat minder leeg mee te maken. Posters met lipsticks erop zijn mijn favoriet. Of doe een DIY projectje: swatch je favoriete lipsticks op een wit papiertje en stop deze in een fotolijstje.

posters

Verder kun je de tafel natuurlijk nog verder versieren met bloemen (mits je ze in leven kunt houden), kaarsen of lampjes. Ook mooi en simpel: zet al je parfums bij elkaar in een schaal als decoratie.

Hopelijk heb je nu genoeg inspiratie! Ik zie graag hoe jouw vanity eruit ziet, dus tag me vooral op Instagram!