Hoe jij je interieur een ‘boost’ geeft!

Hey!

De laatste tijd ben ik op zoek naar kamers in Utrecht, omdat ik daar nu studeer. Ik heb nog mijn twijfels, maar de voorbereidingen zijn al gaande: Ik denk na over meubels, servies, kussens én interieur accessoires. Nu ben ik erachter gekomen dat je met de simpelste meubels een geweldig mooie kamer kan krijgen door middel van een paar accessoires.

Bij accessoires hoef je niet uren na te denken. Je kunt even rondneuzen op het internet, bij de Xenos of de Action en je kamer is al bijna compleet. Ik raad het 100% aan om een deken met bontlook te kopen en die over je bed of bank te leggen. Deze zijn betaalbaar en super cute!

DSC04725
Dekbed: HEMA, Bontdeken: Action

Kaarsen kunnen je kamer ook opfleuren. Met name geurkaarsen! In de winter geniet ik altijd van kaneelgeuren en in de lente koop ik geurkaarsen met een bloemengeur. Zo ga je toch meer de diepte in op het gebied van sfeer in je kamer! Vaak kun je apart nog leuke kaarshouders kopen. Nu kun je gaan voor bronze kaarshouders of kaarshouders van hout. (Dit zijn overigens ook leuke kerstcadeautjes!)

Ik houd zelf erg van fotografie; Zonder mijn camera ben ik nergens… of … Ik ben nergens zonder mijn camera. Op vakanties herken je mij dan ook aan dat gekke schoudertasje en de lens voor mijn gezicht. In Terschelling heb ik de afgelopen twee jaar ook veel foto’s gemaakt. Deze zijn – al zeg ik het zelf – erg mooi geworden. Photogifts gaf mij de kans om één van die foto’s te laten afdrukken op hout. Deze foto op hout is zo mooi geworden, dat ik er met mijn ouders (bijna) om moest vechten waar hij mocht hangen! Deze foto wordt het prachtstuk van mijn (toekomstige) kamer. Het lijkt bijna alsof een professionele fotograaf het heeft gemaakt!

DSC05006.JPG

De kwaliteit van de foto op hout bevalt me erg. De kleinste details zijn te zien en de kleuren van de originele foto zijn weinig veranderd. Het hout zou het wat geler moeten maken, maar daar merk ik dus niks van. De spleten tussen de houten planken zijn nog een leuke speelse toevoeging aan de foto, net als de textuur van het hout.

Mocht hout niet goed bij de rest van je interieur passen, dan zou een foto op aluminium of een foto op canvas nog wel leuk zijn. Met een foto maak je je interieur heel persoonlijk en het is voor bezoek ook gelijk een kans om een gesprek te beginnen.

DSC05004DSC05005

Verder zijn nepbloemen nog erg leuk. En het beste is: Ze kunnen niet doodgaan! Bij de V&D en de Action zijn mooie nepbloemen te koop. Voor leuke vazen kun je online op zoek gaan of in de HEMA kijken.

Hopelijk heb je nu een beter idee hoe je je interieur een echte boost kunt geven. Ik hoor (en zie) graag de resultaten, mocht je de tips gebruikt hebben!
xxx Evy

Volg me via:
– Bloglovin’ (Bijna 100 volgers!)
– Instagram
– Twitter

0 thoughts on “Hoe jij je interieur een ‘boost’ geeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *