♥New Roomdecoration♥

Hoi iedereen!

Na meer dan 10 jaar was het toch echt tijd om een ander bed in mijn slaapkamer te zetten en om mijn kamer anders te decoreren. Ik hou van knusse dingetjes, zoals kaarsjes en kussens, maar ik hou ook van leuke printjes en originele decoratiestukken die ik dan zelf in elkaar zet. Na een dag bezig te zijn geweest, kan ik nu met trots laten zien wat ik ervan gemaakt heb!


Ik begin natuurlijk over mijn nieuwe bed. Het is het Ledikant ‘Mika’ van Leen Bakker. Het lijkt alsof hij van donkergrijs hout is gemaakt en dat vind ik erg mooi. Vervolgens heb ik daar al mijn schattige zachte kussentjes op gegooid. Mijn dekbedhoes heb ik gekocht bij de Action. Ik vond de kleur en het patroon erg leuk. Het past helemaal bij mij… en bij het ledikant. Mijn moeder kwam met het idee om er een lekker knuffelbaar dekentje overheen te doen. Het staat vol met kleine tekstjes over thuis zijn.

Op mijn nachtkastje heb ik twee geurkaarsjes van Bolsius gezet. Ik heb deze bij de Etos kunnen kopen voor €1,- per stuk. Ik heb gekozen voor de geuren vanille en kaneel. Ik heb ze in kaarshoudertjes van de Action gedaan. Ze ruiken heerlijk en ze geven gelijk heel veel sfeer aan mijn kamer!


Op mijn nachtkastje heb ik ook een klein zilverkleurig Buddhabeeldje. 

De hoek van mijn bureau heb ik ook opgeknapt. Ik heb allerlei fotolijsten en verschillende decoraties op de muur. Ik heb een paspop tegen de muur gezet, met daarboven een schattig bordje en een spiegel. De jurk die de paspop aanheeft, heb ik ooit zelf gemaakt uit een oude jurk.

De vaas heb ik gevuld met een stel nepbloemen en echte pauwenveren. Deze veren heb ik al erg lang. Ik kreeg ze toen ik op bezoek was bij iemand die pauwen had rondlopen. Ik vond het wel origineel!


Verder heb ik op mijn bureau nog fotolijstjes, een ouderwetse klok van de Hema, parfum, een sieradendoosje en een armbandenhanger staan. Typisch ik…


Jullie hebben nu al mijn decoraties wel gezien en ik hoop dat jullie ze ook mooi vinden! Ik ga de komende tijd erg genieten van mijn knusse slaapkamer.

Wat is jouw favoriete slaapkamerdecoratie?
xxx Evy

0 thoughts on “♥New Roomdecoration♥

  1. Ooh je kamer is erg leuk geworden! Ik wil volgende maand ook een nieuwe bed en nieuwe beauty kast. Als ik alles klaar heb zal ik het fotograferen en op mijn blog online zetten. Ik hou je decoratie tips zeker in mijn achterhoofd houden, ik vind het erg mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *