shiny pretty eye shadows mac

PREVIEW MAC holiday collection 2018

Gisteravond ben ik bij de preview night geweest van de “Shiny Pretty Thingskerstcollectie van MAC Cosmetics. Bij deze avond werd de collectie gelauncht, en werden er touch-ups gedaan onder het genot van een drankje en hapje. Ik had ondertussen ook allerlei sneak peeks gemaakt voor jullie. Ben je benieuwd naar de MAC holiday collection 2018?

MAC holiday collection 2018

De kerstcollectie van MAC is weer net zo uitgebreid als vorig jaar. Dit jaar bestaat de collectie uit: twee Extra Dimension Skinfinishes (highlighter), twee mini lipglosses sets, twee mini lipstick sets, twee glitter & pigments sets, twee face compacts (contour-/highlightpalette), twee oogschaduwpalettes, een face brush kit, een eye brush kit, een glow getter set, vijf lipsticks, vijf lip glasses, vier dazzle liners, vijf shiny pretty eye shadows en een lip kit. Zo. Dat zit erop.

Alles is natuurlijk verpakt in de limited edition shiny huls of een metallic geribbelde huls.

MAC holiday collection 2018

Swatches MAC kerstcollectie 2018

Ik had de mogelijkheid om een aantal producten te (laten) swatchen. De highlighters uit de kerstcollectie vond ik het leukst om mee te beginnen.

EXTRA DIMENSION SKINFINISH mac

EXTRA DIMENSION SKINFINISH mac

EXTRA DIMENSION SKINFINISH mac
Boven: Oh Darling. Onder: Snowflushed.

De highlighters zijn prachtig, maar ze lijken erg veel op de highlighters van vorig jaar. Wat me meer aansprak waren de shiny pretty eye shadows. Glitterig, schattig, helemaal kerst-proof. Love it!

shiny pretty eye shadows mac

Verder wilde ik ook graag weten hoe een van de twee mini lipsticks sets eruit zag, de nude set. Deze had een medewerker even voor me geswatcht.

shiny pretty things mac cosmetics

Sets, sets, sets

Deze MAC kerstcollectie heeft erg veel sets. Heerlijk om cadeau te geven met kerst, natuurlijk. Of om cadeau te doen aan jezelf. De losse sets zijn met elkaar te combineren tot een ‘kloppend geheel‘. Oranje bij oranje, met donkerblauw extraatje. En roze bij roze, met lichtblauw extraatje. (De foto’s maken het wat duidelijker!)

MAC holiday 2018

MAC holiday 2018

Alle sets zitten in een metallic plastic verpakking in de kleuren van bovenstaande foto’s. De hulzen van de mini lipsticks hebben daarbij ook een eigen kleur.

MAC holiday 2018

MAC holiday 2018

Deze sets kosten elk maar €29,50 en dat is vet goedkoop voor wat je ervoor krijgt. De grote lip kit is trouwens ook wel veelbelovend: 10 best selling mini lipsticks in een prachtige doos. Overige setjes komen in vrolijke tasjes.

MAC holiday 2018

MAC holiday 2018

Conclusie: ik wil het

Ik vind de collectie weer geweldig! Ik heb al een aantal items gekocht tijdens de preview night. Mede doordat de medewerkers me waarschuwden dat de collectie snel uitverkocht zal zijn. Just so you know.

Happy shopping en gun jezelf een cadeautje!