zomercollectie fenty beauty by rihanna

De nieuwe zomercollectie van Fenty Beauty by Rihanna

Yay! Maken al die nieuwe zomercollecties je ook zo vrolijk? Het prachtige weer (aankomend weekend!!!) vraagt om opvallende en frisse kleuren. Als dat is wat jij zoekt, kijk dan eens naar de nieuwe zomercollectie van Fenty Beauty by Rihanna!

Zomercollectie van Fenty Beauty

De zomercollectie van Fenty Beauty bestaat onder andere uit drie gloednieuwe Killawatt Foil Freestyle duo’s die je kan gebruiken voor wat je ook zou willen. Ze zijn prachtig op de ogen en als highlighter! Deze duo’s zijn dit seizoen een absolute musthave, vanwege de felle zomerse kleuren.

Daarnaast zit er een paar duochrome en holografische lip trio’s in de collectie. De lippies shiften van kleur of hebben prachtige glitter! Erg leuk voor festivals, maar niet per se voor de werkvloer.

Als laatste zijn er nog de 2-in-1 liquid eye shimmers (oogschaduw) die ook duochrome zijn. Hier zullen twee soorten van zijn, maar elk product heeft gelukkig twee verschillende uiteinden.

Duochrome Dream

De gehele zomercollectie van Rihanna’s beauty merk bestaat dus uit (duo’s van) duochrome. Zou dat dan de nieuwe zomertrend worden? We hebben duochromes al vaker gezien bij Anastasia Beverly Hills en Wet ‘n Wild, maar niet iedereen werd er destijds zo wet ‘n wild van. Misschien brengt Rihanna daar nu verandering in. Zou jij er voor open staan?

De Killawatt Foil Freestyle duo’s zijn verkrijgbaar voor €34,95 per duo, de lip trio’s zijn €25,99 en de 2-in-1 liquid eye shimmers kosten €23,99 per stuk. Je kan ze bestellen via Sephora.fr.