MAC komt met een tweede kerstcollectie?! – MAC x Patrick Starrr Holiday collection

Wat je nu krijgt te horen, zul je niet geloven: MAC komt uit met een tweede kerstcollectie in samenwerking met influencer en makeup artist Patrick Starrr! Deze collectie spreekt het klassieke en dromerige winter wonderland thema. Alsof onze portemonnees dat nog aankunnen! Hier een sneak peek en meer info over de MAC x Patrick Starrr Holiday collection!

MAC x Patrick Starrr Holiday collection

De collectie in samenwerking met Patrick Starrr is net als de MAC Snow Ball collectie ook limited edition. 14 december, nog vóór kerst, komt het uit in de Verenigde Staten. Waarschijnlijk zal het daarna niet lang meer duren voordat het ook in Nederland verkrijgbaar is.

Of MAC dit zelf ook een officiële kerstcollectie noemt, is nog onduidelijk! Maar de collectie kan nog onder de kerstboom komen liggen als we uitgaan van een lancering op 14 december. Hier een voorproefje van de magie die gaat komen:

Producten MAC x Patrick Starrr collection

De collectie komt met twee oogschaduwpaletten, drie lipsticks, drie lip glasses (in dezelfde kleuren als de lipsticks), drie bijpassende lip pencils en het zogeheten ‘Patrick powder’, een baking poeder geschikt voor elke huidskleur. Alle producten hebben een holografische opdruk van Patrick’s handtekening.

Goal Getter eye shadow palette

MAC x Patrick Starrr holiday collection

Glam AF eye shadow palette

MAC x Patrick Starrr holiday collection

Patrick Starrr lipsticks

MAC x Patrick Starrr holiday collection

Patrick Starrr Lip Glasses

MAC x Patrick Starrr holiday collection

Patrick Starrr lip pencils

MAC x Patrick Starrr holiday collection

Patrick’s powder

MAC x Patrick Starrr holiday collection

MAC’s tweede kerstcollectie?

Ik vind het zelf een prachtige collectie en ik gun Patrick Starrr deze geweldige samenwerking. De timing vind ik echter wat minder: zijn er nu twee MAC kerstcollecties? Waar moeten we het geld vandaan halen in zo’n korte tijd? Ze zijn ten slotte allebei limited edition. Dus heb je het gemist, kun je het niet meer krijgen. We zullen zien wat Nederland gaat vinden van deze collectie…

Alle informatie in dit artikel kwam van MAC, TrendMood en Revelist.

Wat vinden jullie van de MAC x Patrick Starrr Holiday collection?

Liefs,

Evy

Een gedachte over “MAC komt met een tweede kerstcollectie?! – MAC x Patrick Starrr Holiday collection”

  1. Ik had hier wel een rumoer over gehoord maar ik had geen idee dat het ook echt als kerstcollectie was. Wat super tof voor hem! Ik vind de oogschaduw palettes heel erg mooi. Maar inderdaad: waar haal je het geld in zo’n korte tijd vandaan?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *