Kylie Cosmetics Weather collection

Kylie Cosmetics Weather collection voor baby Stormi

We weten allemaal dat Kylie maandenlang geheim had gehouden dat ze zwanger was. De langverwachte baby, een meisje genaamd Stormi, is ondertussen het populairste kind op aard geworden. De baby heeft sinds vandaag zelfs al een hele make-up collectie! Zo ziet de Kylie Cosmetics Weather collectie eruit:

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Kylie Cosmetics Weather collection

Je ziet het goed. Dit is niet zomaar een collectie. Nee, dit is een collectie bestaande uit 11(!!!) verschillende items. De gehele collectie is toegewijd aan baby Stormi: dat is duidelijk te zien aan alle bliksemlichten en namen. Kylie Jenner heeft de collectie tijdens haar zwangerschap in elkaar gezet, ondanks dat ze rust zocht en daarvoor de media ontweek (maar oké). Vandaag is de collectie verkrijgbaar op de officiële website.

De collectie bestaat om precies te zijn uit drie lipsticks, twee ‘Glitter Eyes’ duo’s, twee oogschaduwpaletten, een highlighter palette, losse highlighterpoeder, een gloss en een gele creme gel liner. Dat zijn er 11, toch?

Succesvolle baby

De baby is net pas geboren en heeft nu al een gehele make-up collectie met haar naam erop. Ik vind het een gekke keuze van Kylie, als het überhaupt haar eigen keuze is geweest om dit uit te brengen. Wil ze niet even bijkomen en genieten van haar kleine wondertje? De baby is nu al succesvoller dan wij ooit zullen zijn.

Hoe dan ook, de Weather collectie is prachtig en die gele kleuren zijn poppin’! Helaas is Kylie Cosmetics nog steeds heel moeilijk te verkrijgen in Nederland. Laten we nog even verder dromen…