festival makeup bae by hema

Festival look met B.A.E. by HEMA

Al eerder schreef ik een artikel over B.A.E. by HEMA en blijkbaar is dat opgevallen: ik kreeg een pakketje opgestuurd met producten uit de limited edition festival collectie. De producten zijn heel kleurrijk en glitterig. Dat kan ik goed hebben! Hier laat ik jullie een look zien met de producten en geef ik een korte conclusie.

festival makeup bae by hema

Wat zit er in de collectie?

De producten die ik kreeg, zijn allemaal onderdeel van de limited edition festival collectie. De collectie is te herkennen aan de wit-zwarte patronen op de verpakkingen. In mijn pakketje zaten face glosses, metallic wenkbrauwpotloden, nagellak (top coat), metallic eyeliner, liquid eye shadow, metallic lip cream, een glitter set, een highlight/glitter palette, en face gems. Een hele boel vrolijke (en metallic) producten.

top coat
Top coat ‘stars’

Mijn festival look

De festival look in dit artikel is stiekem de tweede die ik maakte. Ik vond het erg lastig om de liquid eye shadows en metallic eyeliners te combineren, en daarom heb ik deze producten er in de final look uit gelaten.

Ik heb de face glosses gebruikt als highlighter en bronzer, op mijn ogen heb ik de glitter set en het ‘Get Down’ highlight palette gebruikt. Mijn wenkbrauwen heb ik bijgewerkt met een bronzen metallic wenkbrauwpotlood uit de collectie. Verder draag ik nog wat face gems en heb ik sproetjes gemaakt met de metallic lip cream.

Wat vind ik ervan?

Ik vind de items uit de collectie heel cute. Vooral voor beginners zijn ze leuk om mee te oefenen. Ze zijn makkelijk en relatief goedkoop. Maar, zelf hou ik meer van mijn eigen aangeschafte indie en high-end glitter en face gems. (Ja, die dingen bestaan.) De face glosses en het highlight palette zijn echter een aanrader voor iedereen die van make-up houdt. Deze producten maken je écht heel glowy; waar zelfs de die-hard verzamelaars van kunnen houden.

Ik kan deze conclusie wel poeslief eindigen, maar ik heb ook twee grote nadelen opgemerkt: de sterretjes van de top coat kunnen makkelijk losraken, voornamelijk in de hoekjes, en de face gems plakken aan beide kanten. Sorry, maar dit laatste is absoluut niet handig, HEMA. HoweverI still love you, booYou did good.

B.A.E. by HEMA kun je kopen in de winkel en online.