SALE haul: Etos & ICI Paris XL

Gisteren ging ik eigenlijk de stad in om dansschoenen te halen, maar ik ben thuis gekomen met alleen make-up producten. Momenteel is er namelijk uitverkoop bij veel winkels, en dus ook bij de Etos en ICI Paris XL. Ik heb daar lekker een paar uurtjes kunnen rondneuzen en ik heb een aantal leuke en goedkope producten kunnen kopen. Behalve dansschoenen. Sorry, not sorry.

DSC09444.JPG

Bij de Etos lag een grote bak met nagelspullen: nagellak, nagelstickers, nagelvijlen, etc. Alles in deze bak werd verkocht voor €1,- per stuk. Ik zat wel tien minuten in die bak te graaien tot ik hét vond: de perfecte holografische nagellak. De nagellak heet Gasoline en heeft een prachtige bronzen kleur dat overloopt in groen/blauw. Ik heb hem gelijk aangebracht toen ik thuis kwam.

DSC09472

DSC09485

Het volgende dat in mijn oog sprong, waren make-up kwastjes. Bij de Etos hebben verschillende make-up kwasten van eigen merk 20% korting. Mijn nieuwe crease brush kostte zonder korting maar €4,- en mijn nieuwe eyeliner brush ook zoiets. Deze waren nu dus nóg goedkoper.

DSC09467

DSC09468

DSC09470

DSC09471

Het laatste wat ik kocht bij de Etos waren twee blushes van Makeup Revolution. Ze heten Treat en LoveTreat is erg peachy en Love is meer taupe. Love lijkt me de perfecte blush voor aankomende herfst!

DSC09448

DSC09451

DSC09453

Nadat ik bij de Etos was geweest wilde ik even kijken bij de ICI Paris XL. Soms hebben ze daar hele goede deals. Deze keer gelukkig ook! Ik kocht een base coat van Ciaté genaamd Underwear. Deze kostte ongeveer 25% van de originele prijs. Ik kon hem dus niet laten liggen! De verpakking is zó schattig, en het magneetje van de klep maakt een heerlijk ‘klik’-geluid. Deze verpakking blijf ik dus houden! Ook dit lakje heb ik onmiddellijk gebruikt toen ik thuis kwam.

DSC09455

DSC09458

DSC09461

DSC09465

Geen dansschoenen dus, maar wel andere leuke dingen! Ik zal jullie op Instagram up-to-date houden van de base coat. Wellicht dat ik er een korte review van schrijf. Zouden jullie dat leuk vinden?

Ik heb overigens onlangs 300 volgers bereikt op Instagram. Deze kleine mijlpaal moet natuurlijk gevierd worden. De komende dagen zal ik daarom iedereen die mij gaat volgen terug volgen! 🙂 Je kan me vinden op @evyvweelden of klikken op deze link.

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

0 thoughts on “SALE haul: Etos & ICI Paris XL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *