Pumpkin spice kaarsen

Het is herfst, en tijd voor de populairste koffie van Starbucks: de Pumpkin Spice latte. Nu heb ik deze zelf nog nooit op, maar ik ben er wel erg nieuwsgierig naar. Een pumpkin spice latte heeft smaaktonen van onder andere pompoen en kaneel. Klinkt heerlijk! Wat nou als je deze tonen de hele dag in je woonkamer kan hebben hangen?

DSC09773 (2).JPG

Bij de Action kocht ik twee setjes geurkaarsen voor €0,87 per stuk! Voor €1,74 krijg je dan 48 kaarsen. Ik heb gekozen voor de geuren apple/cinnamon en pumpkin. Échte herfstgeuren.

dsc09776

dsc09775

Nu was ik al bekend met de kwaliteit van deze geurkaarsen van de Action, want ik kocht regelmatig verschillende setjes. De apple/cinnamon en pumpkin geurkaarsen zijn wel nieuw voor mij. Ik ging ze gelijk testen toen ik thuis kwam.

DSC09777 (2).JPG

Na het opsteken begin je de kaarsen al binnen vijf minuten te ruiken. De geur is erg sterk, waar ik van hou. De apple/cinnamon kaarsen ruiken erg spicy, en dus niet precies naar appeltaart! De kaneelgeur komt veel sterker naar boven dan de appelgeur. De appelgeur zorgt er wel voor dat de kaneelgeur niet te opvallend wordt, en een beetje ‘toned down’ wordt. De pumpkin kaarsen ruiken weer heel zoet, maar wel op een warme manier. Ze geven dus niet die frisse indruk die een citroengeur zou geven. Samen zijn de geuren ideaal om op te steken in de herfst: ‘s avonds of op regenachtige middagen krijg je hierdoor een warm gevoel van binnen. Nu snap ik waarom die Pumpkin Spice latte zo populair is.

DSC09781 (2).JPG

Als je deze geurkaarsjes nog wil hebben, zou ik maar snel zijn! Ik geloof dat ze razendsnel de winkel uitgaan met dit slechte weer. En ik ga zo snel mogelijk een Pumpkin Spice latte halen! Die zullen vast als warme broodjes over de toonbank gaan.

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

11 gedachtes over “Pumpkin spice kaarsen”

  1. Ik zag de pumpkinwaxinelichtjes liggen gister! Ik twijfelde omdat ik nog zoveel verpakking met geurtheelichtjes heb, hahaha. Misschien toch maar even terug?

  2. Ik heb altijd getwijfeld aan de geurkaarsjes van de action, in het verleden wel eens goedkope geurkaarsjes van andere winkels gekocht en toen moest ik echt het raam open zetten omdat de geur niet te harden was, maar zo te lezen, ga ik deze van de action toch halen en wat een geweldige geur combinatie! Thanks voor de tip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *