Urban Decay Naked Heat

Naked Heat dupe? €8,99 VS €55,20

De Naked Heat van Urban Decay is een prachtig palette. Je kan de warme kleuren gebruiken voor alledaagse looks en voor avond looks! Het is goed voor te stellen dat hij wat prijzig is voor die €55,20, vooral nu rond de feestdagen, en daarom is er een prima dupe uitgebracht! Daar worden je portemonnee en jij blij van!

Urban Decay Naked Heat
Urban Decay Naked Heat

W7 Blazin’ palette: neutrals on fire

Zo heet dit hete palette! Voor €8,99 heb je deze gave Naked Heat dupe in huis! Je kan het hier onder andere bestellen. De kwaliteit zal niet zo goed zijn als het Urban Decay palette, maar je kan er prima mee vooruit. En je houdt nog genoeg geld over om andere make-upjes te kopen. 😉


Dupe of het echte werk?

De meningen zijn altijd erg verdeeld over dit onderwerp. Ga je sparen voor de originele (en vaak betere) make-up of wil je liever goedkoper ‘hetzelfde’ kunnen krijgen? Vaak staan er in veel reviews dat de prijs-kwaliteit verhouding voor dupes goed is. Voor de W7 dupe van de Naked Heat geldt ook dat de kleuren bijna exact hetzelfde zijn! De keuze is aan jou!

Mocht je dupes inderdaad erg fijn vinden: bij W7 kan je voor nog veel meer dupes terecht! Ze hebben dupes van Anastasia Beverly Hills, Benefit Cosmetics en natuurlijk ook andere palettes van Urban Decay. Hier kan je een kijkje nemen!

Heb jij ooit een dupe gekocht, omdat je het origineel te duur vond? Of ga je liever sparen?

Liefs,

Evy

5 gedachtes over “Naked Heat dupe? €8,99 VS €55,20”

  1. W7 maakt inderdaad super veel dupes, handig als je niet zoveel geld uit wil geven aan een palette! Ik heb zelf het echte Naked Heat palette, dus ik laat die van W7 liggen.

  2. Eigenlijk vind ik W7 een beetje te ver gaan in het namaken haha. Ik begrijp bijna niet waarom dat kan/mag. Maaaaar los daarvan vind ik hem wel heel mooi en goed gespot! Ik zou hem wel kopen als ik hem tegen zou komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *