goedkope wimpers primark

Goedkope wimpers vanaf €1,50: Primark lashes

Wimpers zijn voor mij essentieel geworden voor makeup looks. Ze kunnen helaas erg duur zijn en goede goedkope wimpers vinden is lastig. Bij de Primark verkopen ze gelukkig veel verschillende soorten wimpers vanaf €1,50 en ik heb er een paar geprobeerd. Hoe zien ze eruit en hoe bevallen ze? Alles over deze betaalbare Primark lashes lees je hier!

goedkope wimpers primark

Prijs-kwaliteit verhouding Primark lashes

Bij goedkope wimpers is het altijd de vraag of ze wel van goede kwaliteit zijn, want er is blijkbaar weinig geld gestoken in het produceren van de wimpers. Daarnaast zijn producten van de Primark überhaupt al twijfelachtig: soms gaat je kleding erg lang mee, soms is het na één keer dragen al kapot. Deze feitjes voorspellen niet veel goeds voor de wimpers, maar tot mijn verbazing zijn ze van prima kwaliteit:

De wimpers komen met wimperlijm die goed plakt en comfortabel is. Ook is de lijm redelijk makkelijk te verwijderen. In de gehele tijd dat ik de wimpers gebruikt heb, zijn de wimpers niet kapot gegaan en zijn er geen haartjes losgekomen. Een van de wimpers heeft echter wel een stukje met ‘gebogen’/’gescheiden’ wimpers, doordat ik daar eyeliner op had gekregen en het probeerde eraf te halen. De kwaliteit kan dus snel achteruit gaan als je niet voorzichtig bent. Tevens kunnen de hoekjes van de wimpers snel loslaten. Deze stukjes kun je afknippen of vastplakken met betere wimperlijm.

De look

De dramatic lashes heb ik ongelofelijk vaak gedragen in de afgelopen maanden en de double trouble lashes heb ik eenmaal geprobeerd. Ik vind beide lashes prachtig! Kijk zelf maar eens:

first impressions look Coloured Raine

festival makeup glitter tears
Dramatic lashes

goedkope wimpers primark

goedkope wimpers primark
Double trouble lashes

De double trouble lashes zijn iets subtieler dan de dramatic lashes. Deze bestaan uit twee lagen en de dramatic lashes niet.

Goedkope wimpers goedgekeurd?

De prijs-kwaliteit verhouding van deze wimpers is goed en ze zijn ook nog eens mooi. Voor mij zijn ze goedgekeurd, maar: het kan beter. Er zijn veel mooiere wimpers op de markt, maar daar betaal je meer geld voor. Voor iedereen op een budget zijn de Primark lashes een prachtige oplossing. Ik wil op het moment toch gaan sparen voor duurdere lashes, omdat ik wil weten of ik die ook mooier en fijner vind. Dus stay tuned for that

Vraagje aan jullie: zijn deze lashes een go of no-go? Ik hoor ook graag welke wimpermerken jullie erg fijn vinden! Dan kan ik ze opzoeken. 🙂

Liefs,

Evy

2 gedachtes over “Goedkope wimpers vanaf €1,50: Primark lashes”

  1. Ik vind het een go! Ik draag echt alleen nepwimpers als ik een feestje heb en lenzen in doe en niet mn bril draag. Ik heb van eBay wimpers, 10 paar voor een euro hehe, maar van die hele natuurlijke. Ze zijn nog fijn ook, na tijdje merk ik niet eens dat ze er nog op zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *