Wil je meer zomersproetjes? Dan moet je dit hebben

Zomersproetjes laten zien dat je lekker hebt kunnen genieten van de zon. Ze zijn ook schattig en één van de 7 schoonheden! Faux freckles (neppe sproetjes) zijn zelfs in op dit moment. Je kan ze maken met een wenkbrauwpotlood, óf veel makkelijker met Freck.

Wat is Freck?

Heel simpel gezegd: Freck is een cosmeticaproduct waarmee je faux freckles aanzet. Ik heb al eerder over Freck geschreven, omdat ik het product zo leuk en innovatief vind. Met dit product heb je in no-time die mooie zomersproetjes waar je van droomt – die er realistisch uit zien.

Hoe gebruik je Freck?

Met het kwastje aan de dop maak je 3 tot 5 vlekjes (sproetjes) op je gezicht welke je kunt blenden. Het blenden doe je door op/rond de sproetjes te tappen met je vingers of met een beautyblender. Je krijgt hierdoor steeds meer lichtere sproetjes erbij. Het maakt niet uit of je dit op je blote-billen-gezicht doet of op je make-up. Als je een opvallender moedervlekje wil (bijvoorbeeld boven je lip of op je jukbeenderen), kun je ook één stipje zetten en deze met rust laten. Hier is een korte tutorial:

Je kan Freck in Nederland kopen bij de Boozyshop voor €19,95. Een beetje prijzig, maar zoals je ziet aan de video gaat het waarschijnlijk erg lang mee.