Tips voor lange en sterke nagels

Hey!

Soms krijg ik weleens de vraag te horen of mijn nagels echt of nep zijn. Ze zijn natuurlijk echt! Mijn nagels kunnen mooi lang worden en sommigen begrijpen niet helemaal hoe dat kan. Hierbij geef ik dus een paar tips voor mooie lange nagels.

1. Gebruik een nail hardener
Ik gebruik altijd een nail hardener voordat ik mijn nagels ga lakken. Het maakt je nagels harder en dat kan ik goed merken. Mijn nagels blijven tot en met de uiteinden even dik, zodat ze bijna niet te breken zijn. De lakjes van de Kruidvat en Miss Sporty werken heel goed.


2. Vijl je nagels regelmatig
Door je nagels te vijlen behouden ze een mooie afgewerkte vorm. Dunner geworden stukjes nagel haal je er dan ook vanaf, waardoor je nagels minder snel breken. Mocht je een scheurtje hebben, vijl je nagels dan en knip ze niet allemaal af. De lengte van je nagels blijft dan ongeveer hetzelfde, waardoor je sneller langere nagels hebt. Ik vijl mijn nagels met een glasvijl van Max & More, omdat ze heel sterk zijn. Zijn ze nog niet zo sterk, vijl ze dan met een kartonnen vijl.


3. Verzorg je nagelriemen
Ik heb een speciale dikke crème waarmee ik mijn nagelriemen zacht en gehydrateerd houd. Je kunt natuurlijk ook een hand- en nagelcrème gebruiken. Deze kun je bijna overal wel kopen. Ik heb er een liggen van het Kruidvat en hij ruikt heel lekker. Als je nagelriemen te droog zijn, zou het ook kunnen komen doordat je te weinig drinkt, dus probeer daar ook op te letten.


4. Gebruik nagellakremover zonder aceton
Deze nagellakremover is tegenwoordig overal te koop. Aceton kan je nagels en nagelriemen erg uitdrogen en dat moet je vermijden. (Dus nogmaals, zorg er ook voor dat je genoeg water drinkt!)


En dat is hoe ik mijn nagels lang en sterk houd! Mocht je vragen hebben, dan beantwoord ik ze graag voor je. Extra tips mag je natuurlijk ook geven! (Stuur eventueel een tweet naar @EvyBlogt)
xxx Evy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *