review kiehl's midnight recovery concentrate

Skincare voor de quarantainetijd

Ik moet toegeven: mijn huid wordt er niet beter op door het thuiszitten, bankhangen, en extra nappen in deze “quarantainetijd”. Mijn huid is doffig, grauw, gewoonweg “blegh”. Ik heb daarom een kleine lijst gemaakt met producten die mijn huid een kik geven. Misschien heb je er wat aan tijdens het thuiszitten?

Kiehl’s Eye Treatment with avocado

Voor het slapengaan doe ik een dikke laag van de Kiehl’s Eye Treatment uit de avocado-lijn op mijn ogen. Het gaat mijn droge plekjes en donkere kringen tegen. Ik zie er minder moe uit dankzij deze crème.

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate

Ook dit serum van Kiehl’s doe ik voor ik naar bed ga op mijn gezicht. Drie á vier druppels does the trick. Dit Midnight Recovery Concentrate werkt bij mij tegen mijn droogheid, grauwheid en acné. Het is multifunctioneel! Ik heb eerder al eens een review geschreven over dit product.

review kiehl's midnight recovery concentrate

Sans Soucis Illuminating Pearl 24H Care

Overdag maak ik graag gebruik van de dagcrème van Sans Soucis uit de Illuminating Pearl lijn. Ik heb ongeveer een jaar geleden deze hele lijn gereviewd. De dagcrème is heel licht en plakt niet. Ideaal en easy!

sans soucis gel mask

Mario Badescu Gezichtsspray

Voor wat verfrissing maak ik gebruik van de Mario Badescu gezichtsspray met aloe vera, komkommer en groene thee. Hij plakt een beetje en is daarom ook ideaal als make-up primer. Een paar jaar terug was Mario Badescu nog helemaal happening, maar ook nu het wat minder populair is, is de prijs-kwaliteit verhouding heel goed.

mario badescu

Deze producten helpen mijn huid door de quarantainetijd heen en houden mijn huid energiek. Stay safe & beautiful!