Review Women’s Best True Beauty drink

De Women’s Best True Beauty drink is een collageen poeder met biotine en andere vitamines voor je huid, haar en nagels. Ik gebruik het nu ongeveer een maand en vertel je graag over mijn ervaring.

women's best true beauty collagen drink review

True Beauty collageen supplement

Ik kocht het True Beauty supplement met korting bij de EU website van Women’s Best. Zonder korting kost het product €39,99. Dat vind ik persoonlijk erg veel voor de pot die je krijgt, maar gelukkig heeft Women’s Best regelmatig leuke deals. Ik kocht de Peach White Tea smaak.

Ik gebruik het supplement eens in de twee dagen in plaats van dagelijks, omdat ik veel van de toegevoegde vitamines al dagelijks of wekelijks extra inneem. Ik vind de smaak erg lekker, ik vind het vergelijkbaar met een limonade. Een portie van 10 gram bevat ongeveer 40 calorieën.

women's best true beauty drink review

En dan het antwoord op de belangrijkste vraag: heeft het iets gedaan voor mijn huid, haar en nagels? Ja, en nee. Ik heb ten eerste geen verschil gezien in de groei van mijn nagels. Mijn nagels waren altijd al stevig en ik heb er sinds kort ook gel over. Mijn huid lijkt wel wat zuiverder dan eerst, maar qua elasticiteit merk ik geen verschil (geen achteruitgang is ook mooi meegenomen – maar goed, dat zal in een maand tijd ook niet snel gebeuren). Ik ben wel blij met het effect dat de mix heeft op mijn haar. Mijn haren worden op sommige plekjes wat dikker/voller, vooral bij mijn babyhaartjes is het te zien. Haren groeien ongeveer 1 cm per maand bij een mens, dus veel meer kan ik er nog niet over zeggen. Ik ben wel erg benieuwd naar wat het zal doen als ik dit doorzet, en dan zal ik hier een update bij plaatsen! Daarnaast is het collageen ook goed voor de spieren. 🙂

Wil je €10 korting op je eerste bestelling bij Women’s Best? Klik dan hier.