the ordinary sunscreen review

Review The Ordinary mineral sunscreen

Als je budget skincare wil hebben, dan ben je bij The Ordinary op het goede adres. Ik heb weleens vaker een review geplaatst van hun skincare producten, en deze keer wilde ik graag de mineral sunscreen van The Ordinary (zonnebrand) reviewen. Deze gezichtszonnebrand gebruik ik dagelijks, dus ik kan je alles vertellen over de ‘tips en tops’. Lees je mee?

the ordinary sunscreen review

Review The Ordinary zonnebrand

De volledige naam van de zonnebrand is “Mineral UV Filters SPF30 with Antioxidants”. Een hele mond vol. Bij de Bijenkorf kost het €9,50 voor 50ml. Prima te doen als je niet zo’n groot budget hebt!

De zonnebrand beschermt tegen UVA en UVB straling (factor 30) om versnelde huidveroudering tegen te gaan. Verder bevat het nog een aantal andere bestandsdelen die helpen tegen huidveroudering, zoals een ‘Bio-Sugar complex’. Alle ingrediënten zijn hier te vinden.

the ordinary zonnebrand review

Deze zonnebrand heeft meerdere voordelen: je hebt bijvoorbeeld minder dan een vingertopje aan zonnebrand nodig om je gezicht te kunnen bedekken. De zonnebrand is matte, en blijft dat ook de gehele dag. Dat vind ik echt super fijn.

Een sterk nadeel is dat de zonnebrand grijs is: dit is lastig uit te vegen wanneer je teveel aanbrengt. Zeker als je een diepe complexie hebt (ikzelf ben ongeveer NW10-NW13). Ook vind ik de geur van de zonnebrand niet prettig.

Alsnog; vanwege de prima prijs-kwaliteit verhouding, zal ik deze zonnebrand waarschijnlijk vaker aanschaffen. Maar, ik zal in de toekomst op zoek gaan naar een betere optie – namelijk een zonnebrand zonder grijze waas en met een fijne geur. Tips zijn altijd welkom!

Ben jij bekend met The Ordinary producten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *