Review: Gezichtsscrub Odina visage

Hey!

Bij de Action kocht ik een gezichtsscrub van Odina visage. De roze kleur van de scrub trok mij erg aan en ik had hem daarom maar meegenomen. De kwaliteit van producten van de Action zijn altijd te betwijfelen, vandaar dat ik een review heb gemaakt over deze scrub. Jullie kunnen dan hopelijk een beter beeld krijgen van dit merk.

Op de verpakking van het product staat dat je het eens per week kunt gebruiken op een nat gezicht en het eraf moet wassen met lauw water. Ik houd mij aan deze richtlijnen, omdat ik niet wil dat er iets mis gaat. Het zou niet zo fijn zijn om met een geïrriteerde gezichtshuid rond te lopen…

Toen ik de scrub voor het eerst op mijn hand deed, viel het me op dat de crème lichtroze is en het rode scrubdeeltjes bevat. Ik bracht het aan op mijn gezicht en maakte ronde bewegingen over mijn huid. Ik voelde goed dat mijn huid ‘gescrubd’ werd. Op de verpakking staat dat het product geschikt is voor alle huidtypen, maar ik geloof dat het scrubben vervelend kan voelen als je een gevoelige huid hebt. Ik raad daarom een andere scrub aan voor mensen met een gevoelige huid.

Nadat ik de gezichtsscrub van mijn gezicht had gehaald, zag mijn huid er goed uit. Mijn huid glansde en onzuiverheden, zoals licht gezwollen rode plekjes, vielen minder op dan voor het gebruik van de scrub. Zichtbare huidschilfertjes op mijn kin en voorhoofd waren ook verdwenen.

Ik vind deze gezichtsscrub dus erg fijn om te gebruiken. Om je gezichtshuid nog beter te verzorgen, zou je een hydraterende crème op kunnen doen voor herstelling en tegen uitdroging.

xxx Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

0 thoughts on “Review: Gezichtsscrub Odina visage

  1. deze vond ik mwa, doet wel zn werk maar er zitten zoveel slechte ingrediënten in! ik verkoop sinds 2 maanden een nieuwe puur natuur lijn met ook een skin peeling daarin rond de €15,00 en die doet super z'n werk. De scrub in die peeling bestaat uit perzikpitten, die is zoo fijn en je krijgt er echt een super zacht huidje van! meer weten? Check dan mijn blog rachelkromdijk.nl en bovenin zie je dan ha-ra prijslijst staan. liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *