coco & eve review

Review Coco & Eve Like A Virgin Super Hydration Kit

Twee maanden geleden kocht ik voor het eerst een haarproducten-pakketje van Coco & Eve bij Douglas. Dit merk is razend populair op Instagram en Tiktok. Coco & Eve zijn curly girl proof (CG-proof), en daarom kocht ik deze shampoo en conditioner set voor een tijdelijk voordeliger prijs. Het merk mag dan wel CG-proof zijn, maar leveren de producten verder nog iets op? Je leest het hier.

coco & eve review

Coco & Eve

Coco & Eve / Coco and Eve is opgericht door een Australische vrouw die gepassioneerd en geïnspireerd was door Bali. De kokosnoten uit Indonesië zijn een belangrijk bestanddeel gaan vormen van de beauty producten die Coco & Eve verkoopt. Het bedrijf verkoopt onder andere haarproducten, waar zij het meest bekend van is, maar ook tanning producten en huidverzorgingsproducten.

coco & eve super hydration kit review

Like A Virgin Super Hydration Kit

De haarverzorgingsset genaamd “Like A Virgin” bevat een shampoo en conditioner. Het pakketje is goedkoper dan het kopen van beide producten apart. 🙂 Ondertussen heb ik de twee producten al bijna opgemaakt, en werd het tijd om mijn mening met jullie te delen.

De super hydrating shampoo van Coco & Eve beviel me minder goed dan dat ik van tevoren had verwacht. De shampoo ruikt naar plastic, en dat vind ik echt vreselijk. Deze geur is best sterk aanwezig helaas. Verder schuimt de shampoo super goed, en maakt het het haar ook heel goed en makkelijk schoon… maar mijn haar voelt gortdroog aan na het uitspoelen. Ik ben daarom eerlijk gezegd geen fan.

Daarentegen ben ik wel fan geworden van de super hydrating cream conditioner. Hij ruikt zoetig, en voelt dik en creamy aan. Het maakt de haren tijdens het wassen heel soepel en glad, zodat het haar makkelijk te borstelen is. De conditioner geeft me altijd, onafhankelijk van de shampoo die ik heb gebruikt, goede resultaten voor mijn krullen. En het doet mijn haar lekker ruiken. 🙂

super hydrating kit coco and eve

Dus, ik raad het enorm aan om de super hydrating cream conditioner van Coco & Eve te proberen (ook als curly girl!), maar ik zou de shampoo overslaan helaas.