PRETTYBOX #3

Hoi!

Vandaag heb ik weer een PRETTYBOX ontvangen met een aantal leuke items. Er zat weer een oude vriend tussen, een merk dat we eerder hebben gezien in mijn pakketjes en een paar nieuwe dingen.
Nieuwsgierig?Toen ik de box openmaakte had ik weinig verwachtingen. De doos was niet zo heel zwaar vergeleken met vorige keren. Hij was wel leuk versierd met een blauwe strik en paarse sliertjes.
Onder de leuke sliertjes zat een wit doosje. Het was de Cotton 100 – Eye make-up remover. Niet heel bijzonder. Deze oogmake-up remover bestaat uit 20 pads van katoen en is verrijkt met natuurlijke extracten voor een milde werking. Mocht je een gevoelige huid hebben, dan raad ik deze aan.


Als je oogmake-up remover hebt, moet je het natuurlijk wel kunnen gebruiken: Het volgende item was mascara van JK. Kijk, daar heeft PRETTYBOX goed over nagedacht!
De hele naam van het product is ‘JK by Jemma Kidd – Tailored Eyes Defining Mascara’. Jemma Kidd is een beroemde visagist en heeft haar eigen lijn opgericht. Ik heb haar voedende en versterkende mascara voor jullie uitgetest:


Voor
 Na


Zoals je kunt zien is het een smal borsteltje met een groots effect.

Met het volgende was ik heel erg blij. De doos bevatte de Refining Lip Exfoliator. Het klinkt heel moeilijk, maar het is heel simpel. Het product lijkt een beetje op vaseline. Je smeert het 30 seconden over je lippen en haalt het er vervolgens weer van af. Het resultaat is mooie, vollere, gezonde en zachte lippen.


Voor mij is het product heel handig. Ik heb namelijk last van droge lippen, omdat ik er vaak onbewust op bijt; Waarmee ik bij het volgende product uit de box kom! Deze heet ‘Just Bitten’ van Revlon. Het merk Revlon zat al eerder in een van de dozen. Toen was het fast dry nagellak en nu is het een lipstain met lipbalm. De balsem is ook al zo handig voor mijn droge lippen! Mijn vorige lipstain, van de Primark, droogde mijn lippen juist uit. De balsem zorgt buiten het hydrateren natuurlijk ook voor een mooie glans.

En dan onze oude vriend! In de vorige box zagen we nagellak van Ciaté en in deze is hij er ook weer. PRETTYBOX heeft de Ciaté Mini weggegeven vanwege de reacties die ze hebben gekregen over de vorige doos. De kleur van de nagellak is zeer licht roze. Deze kleur dekt nooit gelijk goed. Ik heb hem nog niet uitgeprobeerd, omdat ik andere plannen heb voor mijn nagels. Ik heb wel een tip: Breng eerst witte nagellak aan als je een slecht dekkende nagellak wil gebruiken.


En dat was alweer de inhoud van de PRETTYBOX #3! Ik hoop dat jullie er wat aan hadden. 🙂

See you soon!

0 thoughts on “PRETTYBOX #3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *