OOTD

Hey mensen!

Aangezien ik vanavond een “We love the 90’s” feest heb, vond ik het wel een goed idee om mijn outfit the showen. Wel lastig om een outfit te bedenken dat iets weg heeft van de 90’s, dus ik heb Google maar om hulp gevraagd.
Leuk is het dan als je leest dat in de 90’s een comeback was van kleding uit de jaren zeventig. Kun je je net zo goed kleden als Elvis Presley, terwijl je luistert naar de Vengaboys!
Maar de echte “90’s style” bestaat uit kapotte broeken, mood rings, geruite opgeknoopte blousjes, afgedankte sneakers, een haarband van een paar centimeters dik en ga maar door.. 
Om het een beetje met de style van ‘nu’ te mixen, zou je dus kunnen gaan voor een wat langer geruit blousje (of jurkje)een spijkerjack, een legging (DE must-have van 1991!!) en die afgedankte sneakers (,bijvoorbeeld die All Stars die jij hoogstwaarschijnlijk nog ergens in huis hebt liggen).

In plaats van sneakers kun je ook kiezen voor plateaugympen. Deze waren een trend aan het eind van de 90’s en nu ook! Daarom doe ik die aan, want ik vind ze gewoon super leuk en ik draag ze bijna dagelijks. Je kunt plateauschoenen nu in bijna elke schoenenwinkel vinden. De populaire groep ‘Spice Girls’ uit de jaren negentig waren ook dol op deze gympen!
Leuk om te dragen bij deze legging en plateauschoenen is een oversized t-shirt of een sweater, want ook dat was een trend. 

Voor make-up kun je kiezen voor bruine lippenstift. Hier kan een lipliner bij, maar dat vind ik persoonlijk ‘too much’. Ogen moet je licht opmaken, dus mascara en oogpotlood is genoeg. Je kunt als je wil een neutrale oogschaduw erbij doen, denk aan bijvoorbeeld lichtbruin.
Als je wil opvallen, doe dan wat body glitter op je decolleté en je armen.

Mijn “mix” ziet er dus zo uit:

Ik heb dus gekozen voor een sweater/oversized shirt, een legging en de plateaugympen.

En kennen jullie deze leuke kettinkjes nog?!
Mijn haar heb ik gestyled, want dat past bij de ‘grunge’ trend uit de 90’s. Ook heb ik bruine lippenstift op en lichte oog make-up.
Ik heb ongelofelijk veel zin in het feest en ik hoop dat jullie ook een hele leuke tijd beleven vandaag!
Jullie horen weer van me bij mijn volgende blog en dat zal sowieso voor volgende week zondag zijn.
See you soon!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *