New in: Rituals sweet orange & cedar

Voor mijn gevoel is Rituals de laatste tijd nogal uit het beeld, terwijl het merk toch één van mijn favoriete beauty merken is. De geurlijnen zijn allen uniek én verschrikkelijk verslavend, dus ik blijf maar kopen! Ik heb ondertussen genoeg bodylotions en -butters voor een paar jaar. Douchegels zijn een ander verhaal: die zijn binnen no-time op. Laatst kocht ik dus weer een stel nieuwe douchegels van Rituals; dit maal van de geurlijn sweet orange & cedar.

DSC00071 (2).JPG

Mijn laatste Rituals douchegel was opgeraakt, maar ik had nog een scrub liggen van de geurlijn sweet orange & cedar. Deze vond ik ongelofelijk heerlijk ruiken, want hij is erg zoet en heeft warme ondertonen. Het is lekker in de zomer, maar sluit ook aan bij de herfst. De indruk van de geur is vergelijkbaar met die van pompoen geurkaarsjes. Ik besloot daardoor de douchegels te kopen van deze lijn. Momenteel heb ik de hele sweet orange & cedar collectie wel compleet.

DSC00076 (2).JPG

De foaming shower gel heb ik al getest, en deze voldoet compleet aan de verwachting: hij is zoet, warm, en voelt geweldig op de huid. De Happy Buddha douchegel maakt mij helemaal happy. Ik had hem eens eerder geprobeerd toen ik nog thuis woonde en ik was simpelweg vergeten hoe lekker hij is! Dat zal ik mezelf niet snel vergeven. 😉

DSC00073 (2).JPG

De caring shower oil moet ik nog proberen, maar uit mijn ervaring met Rituals oliën weet ik dat hij in eerste instantie plakkerig aan zal voelen en daarna heel zacht wordt. Ik vond mijn vorige shower oil van Rituals ook prima om mee te scheren, haha. Als dat geen multitasking is… Ik kan niet wachten om deze te proberen met de gedachte dat alle andere producten die ik heb geprobeerd zo goed waren. Het maakt niet uit welke geurlijn of wat voor soort product: Rituals heeft mij nog nooit teleurgesteld. Naar mijn mening verdient Rituals het om weer in de spotlights te staan.

Rituals heeft trouwens weer een nieuwe limited edition geurlijn in de winkels liggen voor de komende (kerst)periode, genaamd The Ritual of Light. Een leuke cadeautip, want de collectie ziet er veelbelovend uit. Heb jij deze toevallig geprobeerd? Zo ja, ik ben erg benieuwd naar je mening!

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

 

11 gedachtes over “New in: Rituals sweet orange & cedar”

  1. Ik vind deze lijn van de Rituals zo lekker ruiken, ik wil er echt een product van! Ik ben echt super benieuwd naar de shower oil!

  2. Ik ben verliefd op de limited edition van deze winter, echt heerlijk! De Laughing Buddha lijn is niet mijn favoriet maar ik begin hem wel te appreciëren 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *