Jo Malone London hudson's bay

Naar Jo Malone voor een handmassage!

Ik mocht afgelopen zondag een bezoekje brengen aan de Jo Malone London counter in de Hudson’s Bay. Dit merk klinkt misschien nog wat onbekend, maar daar komt verandering in! Dit is wat je moet weten…

Jo Malone London hudson's bay

Welverdiende hand- en armmassage

Ik werd uitgenodigd om een hand- en armmassage te ontvangen bij Jo Malone in ‘s-Hertogenbosch. Ik kon me er niks bij voorstellen, maar was erg enthousiast. Eenmaal aangekomen bij de counter werd alles netjes uitgelegd: alle geuren van Jo Malone zijn zó puur dat je ze makkelijk kunt combineren en daarmee jouw ideale geur kan maken. Ik mocht dit doen en mijn ideale geur werd vervolgens met lotions en schuim in mijn armen en handen gemasseerd. Dat was heel ontspannend! (En damn, mijn handen waren zacht achteraf!)

Jo Malone
Bij Jo Malone heeft elke geur zijn eigen geschiedenis.

Toekomstige bruid?

Een specifiek deel uit alle uitleg is me goed bijgebleven: als jij jouw eigen unieke geur hebt samengesteld voor een speciale gelegenheid, dan zul je elke keer bij het ruiken van de geur weer terugdenken aan deze bijzondere gebeurtenis. Ik heb dit nu al met mijn huidige parfums, maar stel je het eens voor met je eigen samengestelde geur! Voor een bruiloft is het bijvoorbeeld erg toepasselijk om een eigen geur te maken. Je zou er een leuk middagje van kunnen maken met massages, drankjes en geurtjes. Je hoeft het alleen maar te regelen bij de Jo Malone counter!

jo malone

Vol luxe

Jo Malone London is aan de prijzige kant, maar het merk heeft een zeer elegante stijl. Ik vind het zelf erg vergelijkbaar met Dior en Chanel. Cadeaus worden prachtig verpakt en de kwaliteit ligt erg hoog. Het is het zeker waard voor een speciale gelegenheid! En mocht je niet overtuigd zijn, kan je altijd zelf even langs gaan bij de dichtstbijzijnde counter.