Mijn lipverzorging routine!

Hoi!

Mijn lippen gaan erg snel kapot en ze zijn snel droog. Ik heb nu een vaste avondroutine die mijn lippen geheel verzorgen en weer laten stralen. Binnen twee/drie dagen waren mijn lippen weer hersteld. Ik heb de routine een tijdje niet meer bijgehouden dus mijn lippen zijn weer een beetje kapot, vandaar dat ik het een goed idee vond om deze routine te delen.Ik gebruik voor mijn routine een lippenbalsem van e.l.f., een refining lip exfoliator van LP skin therapy (lipscrub) en een bodylotion van Dove.

Ik begin met de lipscrub. Het haalt de dode huidcellen weg van je lippen. Ze worden hier heel zacht van! Even een half minuutje smeren en dan eraf halen met een handdoek. (De scrub moet je niet te vaak gebruiken!)

Nadat mijn lippen weer lekker zacht zijn, doe ik lippenbalsem op. (Doe dit dus nadat je je tanden hebt gepoetst! Het wordt anders een beetje lastig…)
De lippenbalsem hydrateert mijn lippen de hele nacht lang.

Als laatst doe ik bodylotion op mijn lippen. Bodylotion zorgt voor nog meer hydratatie! Ik doe altijd een beetje op mijn vinger en dan smeer ik het uit over mijn lippen. Zorg ervoor dat je de bodylotion niet binnenkrijgt… Ga je lippen dus niet per ongeluk aflikken!

’s Ochtends is er niks meer van de bodylotion over op mijn lippen. Het trekt er al heel snel in. De scrub doe ik alleen op de eerste of de laatste dag en de andere twee dagen gebruik ik alleen nog de lippenbalsem en de bodylotion. Geloof me, het werkt!

xxx Evy


0 thoughts on “Mijn lipverzorging routine!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *